Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Χειρότεροι από γάυροι....

Η ΑΕΚ με την ένσταση που εξετάζει να καταθέσει εναντίον του Ολυμπιακού Βόλου,χάνει κάθε δικαίωμα να μιλάει για «ατιμίες» και «πέτσινα πρωταθλήματα» στην υπόθεση Βάλνερ το 2008.
Διαβάστε στο VolosFans όλα τα ενδεχόμενα....
Από την στιγμή και μόνο που η ΑΕΚ εξετάζει το ενδεχόμενο ένστασης για παράνομη είσοδο παράγοντα που αναζητεί ιατρική βοήθεια, σε αγωνιστικό χώρο,έχει «ταπεινωθεί» στην συνήδειση κάθε ποδοσφαιρόφιλου,αφού η συγκεκριμένη «ατιμία» δεν έχει προηγούμενο στα ποδοσφαιρικά χρονικά της χώρας.


Η ΑΕΚ δεν θα καταθέσει ένσταση μόνο σε περίπτωση που οι νομικοί της σύμβουλοι καταστήσουν αδύνατο το γεγονός να την κερδίσουν.Και αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο αφού:
Δεν έχει καταγραφεί από κανένα επίσημο έγγραφο η προσπάθεια του Αχιλλέα Μπέου να προσεγγίσει τον ιατρό του αγώνα στα αποδυτήρια.


Ακόμα και αν αυτή τεκμηριωθεί με μέσα που ισχυρίζεται πως διαθέτει η ΠΑΕ ΑΕΚ,ο νόμος του ΚΑΠ είναι σαφής που υπάρχει η δικαιολογία της ανωτέρας βίας.
Η αναζήτηση ιατρικής φροντίδας περιλαμβάνεται σαφώς στις εξαιρέσεις και μάλιστα αυτό αποδεικνύεται με την νοσηλεία του Αχιλλέα Μπέου στο νοσοκομείο του Βόλου για 24 ώρες αμέσως μετά.


Η ένσταση που αναμένεται να καταθέσει η ΑΕΚ έχει πολύ μικρή πιθανότητα να κερδηθεί.Η ντροπή και η ατιμία που χαρακτηρίζει πλέον τον δικέφαλο της Αθήνας ,ακόμα και αν δεν την καταθέσει,δεν πρόκειται να «ξεπλυθεί» ποτέ!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...