Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Χαρμάνης :Το βράδυ η πόλη θα αντισταθεί

Πεπεισμένος ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα υποστεί κυρώσεις από την ΟΥΕΦΑ, λόγω της εμπλοκής του Αχιλλέα Μπέου στο σκάνδαλο Koriopolis, παρουσιάστηκε ο Θανάσης Χαρμάνης.


Ο νομικός εκπρόσωπος της θεσσαλικής ομάδας, τόνισε σε αθηναϊκό ραδιοσταθμό πως «η κινδυνολογία δεν μας αγγίζει», ενώ πρόσθεσε με… νόημα ότι «δεν νομίζω πως πρέπει να την πληρώσει ο κ. Μπέος και… για τα ελγίνεια μάρμαρα».

«Στις 14 Ιουλίου παίζουμε στο Βελιγράδι με τη Ραντ. Αυτή η κινδυνολογία δεν μας αγγίζει. Δεν νομίζω να έχει τιμωρηθεί ομάδα από την ΟΥΕΦΑ χωρίς την απόφαση θεσμοθετημένου οργάνου. Ο Αχιλλέας Μπέος, προ τετραμήνου, έχει παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ. Αντιμετωπίζει μια προσωπική περιπέτεια. Δεν νομίζω να την πληρώσει ο Μπεος για τα ελγίνεια μάρμαρα. Ο κύριος Μπέος δεν έχει προφυλακιστεί για στημένα ματς, αλλά για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης», ανέφερε αρχικά ο κ. Χαρμάνης και πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση τη θέση του Ολυμπιακού Βόλου στα προκριματικά του Europa League να την πάρει κάποια άλλη ελληνική ομάδα. Μοναδική περίπτωση είναι να περάσει η αντίπαλος του Βόλου χωρίς αγώνα».

Για το σενάριο της τιμωρίας για δυσφήμηση του αθλήματος και το αν οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνίζονται στη Σούπερ Λίγκα την επόμενη σεζόν: «Τα αδικήματα αυτά παραγράφονται έπειτα από έναν μήνα. Ο Κ. Μπέος δεν είναι πρόεδρος, ούτε καν ιδιοκτήτης. Ένας μέτοχος είναι. Ο Ολυμπιακός Βόλου εκτιμούμαι ότι θα βρίσκεται στην Σούπερ Λίγκα, γιατί δεν πουλάει ούτε το έμβλημά του, ούτε το ΑΦΜ του. Το βράδυ, όλη η πόλη, θα προσπαθήσει να αντισταθεί».Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...