Κυριακή, 10 Ιουλίου 2011

Τρομάζω....



  • Με τρομάζουν πλέον πολλά πράγματα σε αυτή την χώρα.
  • Πράγματα τα οποία πάντοτε υποπτευόσουν πως γίνονται,αλλά η ένταξή τους στις τραβηγμένες «θεωρίες συνωμοσίας» τα αθώωνε.
  • Πάντα μιλούσανε για τα ψέμματα των δημοσιογράφων και την εσκεμμένη παραπλάνηση του κόσμου αναλόγως το τι είναι βολικό σε κάθε πολιτική ηγεσία την δεδομένη χρονική στιγμή.
  • Τώρα με το υποτιθέμενο σκάνδαλο των στημένων όλα πλέον είναι τόσο καθαρά....
  • Γιατί;Μα επειδή είναι πολύ διαφορετικά να βλέπει κάποιος, κάποια πράγματα από το οπτικό πρίσμα του θύματος.
  • Πραγματικά οι Αθηναίοι δημοσιογράφοι έχουν ξεσαλώσει.
  • Έχω ακούσει αυτές τι μέρες πράγματα τα οποία ήταν τόσο τραγικά ακόμα και από ανθρώπους που κάποτε σεβόμουν,που τα διέγραψα κατευθείαν από την μνήμη μου.
  • Και φυσικά δεν μιλάω για τις μαλακίες που διαβάζω από οπαδούς - δημοσιογράφους.Αυτοί άλλωστε έχουν το ακαταλόγιστο αφού η μαλακία που δέρνει τον οπαδό είναι αγιάτρευτη.
  • «Πρέπει να την πληρώσει κάποιος,ακόμα και με ενδείξεις,στην συγκεκριμένη περίπτωση καλύτερα να καταδικαστεί κάποιος αθώος παρά να την γλυτώσει κάποιος ένοχος.»
  • Οι φράσεις αυτές θα προκαλούσαν ανατριχίλα αν απευθυνόταν σε ανθρώπινες υπολήψεις αντί για ποδοσφαιρικές εταιρίες.
  • Και όμως αυτές οι φράσεις τόλμησαν να τις ξεστομίσουν δημοσιογράφοι περιωπής...
  • Τρομάζω όταν το μέλλον της χώρας μου εξαρτάται από αποφάσεις που επηρεάζει το συγκεκριμένο σινάφι ανθρώπων.
  • Και δεν μιλάω για την μπάλα...αυτό είναι το τελευταίο που έπρεπε να μας απασχολεί τις μέρες αυτές που ζούμε.
  • Αλλά δυστυχώς τα κατάφεραν και έστρεψαν αλλού το βλέμμα των «φυτών»,αφού φυτά κατάντησαν τον κόσμο!
  • Ζήτημα υψίστης εθνικής ασφάλειας οι συνομιλίες λέει...
  • Μα πόσο μαλάκες μας περνάνε!
  • Το ζήτημα λοιπόν δεν είναι αν θα ασκηθούν εισαγγελικές διώξεις κατά της ομάδας μας.
  • Αυτό είναι αναπόφευκτο να γίνει αφού αν δεν το κάνουν οι Φάκος και Αντωνακάκης την επόμενη μέρα θα βρεθούν χωρίς δουλεία.
  • Άλλωστε ο μνημειώδης πολιτικός που θα μείνει στην ιστορία με την φράση του «Να που πήγαν τα λεφτά σας», κος Γερουλάνος πιέζει αφόρητα και απειλεί.
  • Το γεγονός πως η χρηματοδότηση του υπουργείου που ηγείται προς το ίδρυμα της μαμάκας του αγγίζει και ξεπερνάει τα λεφτά που υπολογίζεται πως έχασε το ελληνικό κράτος από τον παράνομο στοιχηματισμό δεν συγκινεί κανέναν κερατά δημοσιογράφο,κανέναν εισαγγελέα.
  • Αλλά δεν βαριέσαι έχουμε συνηθίσει σε αυτά...
  • Το ζήτημα λοιπόν είναι να δούμε αν οι δικαστές θα έχουν τις κατάλληλες αντιστάσεις ή θα παρασυρθούν και αυτοί στο σαρωτικό κύμα των εντολέων τους.
  • Όχι μην νομίζετε πως κύκλοι της πολιτικής ηγεσίας έχουν κάτι εναντίον του Ολυμπιακού Βόλου ή είχαν κάτι εναντίον του Αχιλλέα Μπέου.
  • Απλά το καρπούζι έσκασε στην κατάλληλη στιγμή γι'αυτούς.
  • Και δώσε έκτακτες εκπομπές ο Αλαφούζος ,και δώσε αναψοκοκκίνισμα ο Πρεντετέρης...
  • Όταν ψιθύρισαν στον βαζελο-Πρετεντέρη την προφυλάκιση του Μπέου η αγαλλίαση του ήταν τέτοια που πίστεψα πως ετοιμαζόταν να μας πει πως η Ευρώπη μας χάρισε όλο το χρέος και θα μας ζητήσει και συγνώμη για την όλη αναστάτωση...
  • Αλλά μάταια περίμενα....Και μετά το μεσοπρόθεσμο η σιωπή!
  • Τέρμα οι διάλογοι,τέρμα οι χειροπέδες τέρμα τα πάντα. 
  • Και να θες να πιστέψεις πλέον πως δεν υπήρχε «στήσιμο» δεν μπορείς.
  • Αν όχι ολικό,τουλάχιστον χρονικό!
  • Παρεμπιπτόντως ο αγαπητός μας κύριος Σεφτελής θα γράψει κανένα άρθράκι για την σπατάλη που έγινε στους Special Olympics;
  • Αλλά ξέχασα,αυτοί έγιναν στην Αθήνα και φάγανε οι δικοί μας και όχι οι άλλοι!
  • Απορία:Πιο στημένο παιχνίδι από το Καλαμαριά- Λάρισα υπάρχει στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου;



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Τσιπουρόγατε,

http://www.sport-fm.gr/article/487185

Σημερινό δημοσίευμα του sport-fm (Αναδημοσίευση από το Βήμα)

Ο αθλητικός εισαγγελέας ΤΟΝΊΖΕΙ ότι αν αποδειχτεί δωροδοκία, ευθύνεται και η ομάδα. Μάλιστα….
Ποια δωροδοκία? Ποιος αγώνας της Superleague που περιλαμβάνει τον Βόλο, έχει μπει στο μικροσκόπιο?
Ξέρεις η γενίκευση και το «ρίξε λάσπη» κάτι μένει, είναι της μόδας πάντα…
«Ελα βρε Τουρκία και Φενέρ και Ελλάδα ταμάμ!»
-Ρε παιδιά, ο Πρόεδρος της Φενέρ (αν αποδειχτεί) δωροδοκούσε στα ίσα προς όφελος της ομάδας του? Στην Ελλάδα…???
Μου φαίνεται ότι το θέμα των ελληνικών στημένων είναι πιο πολύπλοκο και από το φορολογικό, όπου η χώρα είναι πάμφτωχη αλλά με πολίτες πάμπλουτους (1.500 άτομα κατά την Εφορία) που κανείς δεν τους αγγίζει…
Επανέρχομαι…
Η δράση των παραγόντων λοιπόν μέσα από τις τηλεφ/κες παρακολουθήσεις που έγιναν, περιλαμβάνουν αγώνες άσχετους με τον Βόλο (!!!) ευρωπαϊκά ματς (παντελώς άσχετα με τον Βόλο) ενώ 3-4 ματς στη λίστα της UEFA από την Β΄Εθνική της ομάδας…(οκ με την ίδια λογική τότε και άλλες ομάδες με μια λίστα, να οδηγηθούν σε υποβιβασμό).
Με όλο τον σεβασμό προς την Δικαιοσύνη και επειδή ακούστηκε ότι σε όλη την Ευρώπη το γήπεδο είναι σαν να πας σε Όπερα να πω τα εξής:
-Βγάλαμε ποτέ εμείς εδώ στο Βόλο, κανένα επαίσχυντο πανώ που έθιξε την τιμή και την υπόληψη κανενός προέδρου ή παίχτη? Ποιος ετιμωρήθη γι’ αυτό? Αυτό δεν είναι δυσφήμηση του ποδοσφαίρου?
-Σε άλλες περιπτώσεις, παλιότερα αποδείχτηκε ευθύνη παίκτη (αλλά η ομάδα απαλλάχτηκε) …ίσως γι’ αυτό να άλλαξε και ο νόμος (που είναι και σωστό)
-Το Πανθεσσαλικό θύμιζε Οπερα, μέχρι που ορδές βαρβάρων στρατών οπαδών, εισέβαλλαν στο στάδιο, έφαγαν, ήπιαν, έκαψαν και έφυγαν…!!!
- Απ’ όσο ξέρω ο σύνδεσμος των φίλων του Ολυμπιακού Βόλου (του οποίου ΔΕΝ είμαι μέλος) όπου επετράπη να πάει δεν άνοιξε μύτη…(Ξέχασα όμως κατηγορούμαστε για «κότες»…Μόνο με 1 νεκρό, 3 τραυματίες και σπάσιμο όλων των τζαμαριών γίνεσαι μάγκας στην Ελλάδα και φεύγεις και με «λάφυρα» από την εκδρομή…)
-Για τους Βολιώτες πολιτικούς δεν θέλω να μιλήσω, αντίθετα θαυμάζω (με κάθε ειλικρίνεια) κάποιους γείτονες
Ευχαριστώ
Β .Π.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι αηδιασμένος, απογοητευμένος και πολύ πικραμένος με όλα όσα γίνονται στη χώρα μας.Σκέφτομαι σοβαρά μήπως πρέπει να πάω να ζήσω σ'άλλη χώρα...

Ανώνυμος είπε...

tsipourogate ma gt les to kalamaria-larisa?afou oloi oi geitones mas to theoroun pantaka8aro epeidi sothikan alla fetos entelws tixaia eginan stimena epeidi epesan!!!!OSOI PANE ENANTIA MAS TIN PLIRWNOUN........VOLARA G1

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ Τ' ΑΚΟΥΝ, ΔΗΛ. ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΑ. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΟΙ ΠΛΑΤΥΠΟΔΕΣ ΟΜΩΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΣΙΕΣ ΜΑΡΙΕΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ? ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΘΑΛΑΣΣΑ Ή ΒΟΥΝΟ ? ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥΤΟΥ, ΟΤΙ Ο ΒΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ. Ο ΒΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΡΡΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ . ΓΙΑΤΙ ΒΟΛΙΩΤΗ ? ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ? ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΘΕΙ ΜΑΛΛΟΝ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΕΤΡΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΑΙ Η ΤΥΡΟΥΠΟΛΗ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΧΛΙΑΡΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ. ΕΝΩ ΟΙ ΠΛΑΤΥΠΟΔΕΣ, ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ? ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ( ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ) ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ . . . . . .

Λιμανίσιος είπε...

Kαι για όσους ακόμα απορούν ποιος ήταν ο δημοσιογράφος που ξεστόμισε την ντροπιαστική για τα δεδομένα της δημοκρατικής μας χώρας αυτή φράση ήταν ο κατά για πολλούς (και για μένα μέχρι που τον άκουσα) κορυφαίος αθλητικογράφος κος Σωτηρακόπουλος.

Πηγασος Νεου Κοσμου είπε...

###### ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΒΟΛΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΑΘΗΝΑ #### Ο ΒΟΛΟΣ ΔΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ...

Δημοσίευση σχολίου