Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Έχει προβλήματα στην έδρα του...

Μια πλήρης ανάλυση της ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου έκανε στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε για τα Σέρβικα ΜΜΕ  ο προπονητής της Ραντ, Σλάβκο Πέτροβιτς
Ο Σέρβος προπονητής δήλωσε μεταξύ άλλων:


«Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει αρκετούς ξένους παίκτες.
Ο Ισπανός προπονητής της ομάδας αλλά και οι 5 Αργεντινοί δίνουν στην ομάδα έναν ιδιαίτερο τρόπο επιθετικού παιχνιδιού.Έχει 13 ξένους παίκτες.Έχει επίσης παίκτη από Γαλλία,από Σενεγάλη από Σλοβενία... Η ομάδα διαθέτει 3 πολύ γνωστούς ξένους παίκτες τον Σανκαρέ,τον Σέλεζι και τον Μπρέσκα.


Η ομάδα του Βόλου παίζει με δυο διαφορετικά συστήματα 4-2-4-1 ή 4-1-4-1 με χαρακτηριστικό τις πολύ γρήγορες αντεπιθέσεις οι οποίες συνήθως βγαίνουν από τα φτερά της ομάδα με τη ίδια ευκολία από δεξιά ή από αριστερά.Ο Μόνχε και ο Μπρέσκα δίνουν πού γρήγορο ρυθμό στην ομάδα.Στο κεφάλι της επίθεσης έχουν ακόμα έναν Αργεντινό πολύ ψηλό τον Μάρτιν.


Εμείς από την πλευρά μας έχουμε βρει τις αδυναμίες του.Η δική μας ομάδα έχει διπλό κίνητρο.Αν τον αποκλείσουμε στον επόμενο γύρο θα είμαστε στο γκρουπ των δυνατών.
Ακόμα και η ισοπαλία μπορεί να είναι καλή, γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου έχει προβλήματα στην έδρα του. Είναι πιθανό να κριθούν όλα στις λεπτομέρειες»







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...