Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Γράφετε εσείς....

Την πλήρη απαξίωση του Ολυμπιακού Βόλου από τα αθηνοκεντρικά ΜΜΕ και πιο συγκεκριμένα το Mega Channel ,τονίζει με επιστολή του φίλος του Ολυμπιακού Βόλου.
Διαβάστε την αναλυτικά:






ΠΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ MEGATV


«Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την πλήρη, αντικειμενική και πάνω από όλα αμερόληπτη παρουσίαση των αθλητικών ειδήσεων κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα από όλα τα δελτία ειδήσεων του καναλιού σας.
Σαφώς και η αποχώρηση του ποδοσφαιριστή Σισέ είναι το πρώτο θέμα στα εν χώρια αθλητικά και το κλείσιμο της εθνικής οδού από τους φιλάθλους της Λάρισας κάτι απολύτως φυσιολογικό.
Επιπλέον τα φιλικά των <<μεγάλων>> ομάδων που μας κάνουν περήφανους από τις <<πορείες>> τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αξίζουν μεγαλύτερη αναφορά από τον επικείμενο Ευρωπαϊκό
αγώνα της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου που σε δύο μέρες θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Ευρώπη, αλλά το μόνο που σας ενδιαφέρει για τη συγκεκριμένη ομάδα είναι ο υποβιβασμός της. Μάλλον η απολύτως καθαρή και πανάξια κατάκτηση της 5ης
θέσης αλλά και τα προβλήματα που δημιούργησε στην ομάδα του Παναθηναϊκού, επηρέασαν και εσάς τους αμερόληπτους δημοσιογράφους του καναλιού καθώς οι αθλητικές σας προτιμήσεις είναι σε όλη την Ελλάδα γνωστές.
ΥΓ. Εκτός και αν έχετε ήδη βγάλει εσείς απόφαση για υποβιβασμό και απλά δεν μας το λέτε.
Να το χαίρεστε Κύριοι το πρωτάθλημα των 5 <<μεγάλων>> ομάδων σας.
Φίλαθλος του Ολυμπιακού Βόλου»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...