Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Να στείλουμε το δικό μας μήνυμα

«Tραγικό λάθος του Δήμου να γυρίσει την πλάτη του στον Ολυμπιακό Βόλου»,γράφει ο Γ.Μουλάς ,ξεμπροστιάζοντας ουσιαστικά τον Δήμαρχο Βόλου και την αδράνεια που έχει επιδείξει σχετικά με το θέμα της ομάδας της πόλης.


Διαβάστε αναλυτικά την πρόταση του δημοτικού συμβούλου προς τον Δήμαρχο:

«Πρόκειται, την Τετάρτη 20-7-2011, στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ λίγκας ποδοσφαίρου  να απολογηθεί η ΠΑΕ του Ολυμπιακού Βόλου για κάποιες κατηγορίες που της αποδίδονται.
Το εν λόγω όργανο δεν είναι ακριβώς ένα πολιτικό δικαστήριο και για το λόγο αυτό οι αποφάσεις του μπορεί να μην συνάδουν με τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Είναι όμως καθοριστικές για το μέλλον των ομάδων.
Τα τελευταία γεγονότα, που ήλθαν στο φώς της δημοσιότητας για στημένους αγώνες,  απασχόλησαν τα μεγάλα ΜΜΕ περισσότερο από την ψήφιση των επαχθών όρων του μεσοπροθέσμου Μνημονίου της Τρόϊκας, με όποιο σκοπό ο καθένας μας μπορεί να υποθέσει. Η ΠΑΕ του Ολυμπιακού Βόλου ευρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα και αποτελεί το εύκολο εξιλαστήριο θύμα σαν επαρχιακή ομάδα που είναι. Ήδη όσοι προσπαθούν να αποκομίσουν οφέλη από μία ενδεχόμενη άδικη τιμωρία της ΠΑΕ έχουν φροντίσει να διαμορφώσουν ένα βαρύ σε βάρος του Βόλου κλίμα χωρίς να υπάρχουν πλήρεις και τεκμηριωμένες κατηγορίες. Αντίθετα, έχομε διάφορους κατήγορους, αμφιβόλους ηθικής και ποινικής υπόστασης, να παρουσιάζονται σαν τιμητές των πάντων.
Όλοι οι βολιώτες, με κυρίαρχο μοχλό αντίδρασης το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, θα πρέπει να στείλομε το δικό μας μήνυμα και να ζητήσομε την άρτια λειτουργία του πειθαρχικού οργάνου, το οποίο λειτουργώντας αμερόληπτα και απερίσπαστα να λάβει τις αποφάσεις του. Κάθε είδους πίεση και ενέργειες, που σκοπό έχουν να προκαταλάβουν αποφάσεις, θα πρέπει να καταδικαστούν είτε αυτές προέρχονται από αθλητικούς φορείς είτε από δημοσιογράφους, που εξυπηρετούν άλλους σκοπούς είτε από ΜΜΕ είτε από γραφικούς προέδρους κάποιων ΠΑΕ από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έχει την ανάγκη όλων μας. Εκπροσωπεί επάξια την  πόλη μας και θα ήταν μοιραίο και τραγικό λάθος να της γυρίσομε την πλάτη.
Επομένως κ. Δήμαρχε και κκ Δημοτικοί σύμβουλοι πρέπει να αναλάβομε πρωτοβουλίες με κάποιο ψήφισμα ή ότι άλλο κριθεί σκόπιμο ώστε να βοηθηθεί ο Ολυμπιακός Βόλου.»

Γιώργος Μουλάς




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...