Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Θα περάσουμε στους ομίλους

Πεπεισμένος ότι ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να φτάσει στα πλέι οφ του Europa League, αλλά και να στους ομίλους της διοργάνωσης είναι ο Γιώργος Τόρης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου μίλησε σε αθηναϊκή εφημερίδα για την επιτυχία επί της Ραντ.



Ο Γ.Τόρης ανέφερε χαρακτηριστικά:
 «Η κλήρωση είναι βατή. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει να φοβηθεί τίποτα παρά μόνο τον κακό του εαυτό. Ηταν πρωτόγνωρη η εμπειρία που είχαμε στο Βελιγράδι. Η ομάδα απέδειξε ότι μπορεί να προχωρήσει ακόμη περισσότερο. Η συγκεκριμένη νίκη ήταν μία τονωτική ένεση, όσον αφορά τα 'χτυπήματα' που δέχεται. Είμαι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα περάσει στους ομίλους του Europa League. Αναφορικά με τους στόχους μας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, δεν υπάρχει ταβάνι για εμάς».
Ο Τόρης δεν θα μπορούσε να μην εκθειάσει τη δουλειά του τεχνικού των Ερυθρολεύκων Χάβι Γκραθία. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είπε: 
«Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και προπονητής. Εχει ήθος, ενώ είναι πανέξυπνος και δουλευταράς. Απαντες μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον τρόπο δουλειάς του».

Σε ερώτησή μας για το αν σκέφτεται να δώσει κάποιο πριμ, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε χαμογελώντας: 
«Είναι νωρίς ακόμη. Πάντως, βάσει του εσωτερικού κανονισμού κάτι θα υπάρξει στη συνέχεια».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...