Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Austrian Boys : Κερδίσαμε μέσα στο γήπεδο κύριε Αδαμίδη

Ανακοίνωση απάντηση στην ένσταση της αεκ εξέδωσαν οι Austrian Boys σήμερα Τετάρτη.
Διαβάστε την ανακοίνωση...


Με αφορμή τη νέα δικαστική διαμάχη που συγκλονίζει την υφήλιο σαν Austrian Boys FC θα θέλαμε να μοιραστούμε κάποιες σκέψεις με όλη τη φίλαθλη κοινότητα της Ελλάδας!

1) Είναι φανερό πως ο κύριος Αδαμίδης εφόσον απέτυχε σαν ποδοσφαιρικός παράγοντας αναζητά πλέον νέους τρόπους για να εξασφαλίσει τα προς το ζην. Είναι λοιπόν λογικό να προσπαθήσει να βγάλει μεροκάματο στις αίθουσες δικαστηρίου ως δικηγόρος γιατί αν συνεχίσει να το αναζητά στα γήπεδα είναι σαφές πως οδεύει για πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας ΟΑΕΔ.
2) Είμαστε σίγουροι πως σκοπός της ένστασης δεν είναι οι τρεις βαθμοί αλλά η παραδειγματική τιμωρία της ανήθικης ομάδας του Βόλου! Μάλιστα ο κύριος Αδαμίδης στην προσπάθεια του για επικράτηση της ηθικής θα έχει ως μάρτυρες τους 2000 και πλέον εισβολείς- πρέσβεις ηθικής, που με τον τρόπο τους συνέβαλαν ώστε η ομάδα του να κερδίσει τον τελικό κυπέλλου με τον πλέον ηθικό και τίμιο τρόπο.
3) Επιτέλους στην Ελλάδα πρέπει να μάθουμε να χάνουμε! Οι παράγοντες και οι οπαδοί των λεγόμενων μεγάλων ομάδων της χώρας πρέπει να αντιληφθούν πως δικαίωμα στο όνειρο έχουν όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος. Πόσο μάλλον όταν καθ’ όλη τη χρονιά απέδειξαν στους αγωνιστικούς χώρους την ανωτερότητά τους! Το βάρος της ήττας και η αγωνιστική γύμνια να είστε σίγουροι ότι δεν κρύβεται πίσω από ενστάσεις.
4) Στο Βόλο είμαστε περήφανοι γιατί ότι κερδίσαμε το κατακτήσαμε με το σπαθί μας! Και ακούστε καλά κύριε Αδαμίδη «ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ». Ίσως όμως θα πρέπει να σας το επαναλάβουμε ΟΚΤΩ φορές για να το εμπεδώσετε.
5) Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου!!!Όπως το πάτε στην Ευρώπη δεν θα βγαίνουν οι ομάδες με τους καλύτερους ποδοσφαιριστές αλλά οι ομάδες με τους καλύτερους δικηγόρους!
6) Τέλος, επειδή τα Play Off από σήμερα θα αποτελέσουν παρελθόν (ελπίζουμε δηλαδή) ήρθε η ώρα να χαλαρώσουμε και να αρχίσουμε να βλέπουμε και καμιά ταινία. Συνειρμικά αυτή που μας έρχεται στο μυαλό χαρακτηρίζεται από μία φράση «Κούλα πολύ κ*λόπαιδο ο Αχιλλέας»
Καλό καλοκαίρι σε όλους! Και του χρόνου για νέες Νίκες (ή Δίκες). (Όπως το πάρει κανείς)!!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...