Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Κατέθετει ένσταση η πρωταθλήτρια της κλάψας...

Η ένσταση που θα στιγματίσει την ιστορία της ΑΕΚ θα κατατεθεί και επίσημα από την αθηναϊκή ΠΑΕ.
Ο Αδαμίδης και η παρέα του ολοκλήρωνουν την μεγαλύτερη ντροπή στην ιστορία του δικέφαλου και θα προσπαθήσει να πάρει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στα χαρτιά.
Τα περιθώρια να κερδίσει την ένσταση η ΑΕΚ είναι λίγα,το γεγονός όμως της χρονικής εξέτασης της ενστάσεως μετά τους αγώνες της Τετάρτης,καθιστά την τελευταία αγωνιστική των play-offs αρκετά περίπλοκη αφού ο δικαστικός κυκεώνας που θα ακολουθήσει της ενστάσεως προβλέπεται μεγάλος.






O κανονισμός του ΚΑΠ δεν είναι τόσο σαφής για το ποιος ορίζεται ως φυσικό πρόσωπο με ιδιότητα και που είναι η λεπτή κόκκινη γραμμή στην απόπειρα εισόδου και στην είσοδο στον αγωνιστικό χώρο.

Οι ιθύνοντες του «Δικέφαλου αετού» πάντως περιμένουν την έκθεση της αστυνομίας, στην οποία θα επιβεβαιώνεται η παρουσία του Αχιλλέα Μπέου στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού και αναμένεται να καταθέσουν την ένσταση είτε αργά το βράδυ της Δευτέρας,είτε την Τρίτη το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι στο νομικό τμήμα της ΑΕΚ δεν είχαν πάρει χαμπάρι το δικαίωμα της ένστασης, το οποίο πληροφορήθηκαν μέσω ραδιοφώνου...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...