Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Θα περάσουμε στην επόμενη φάση 100%

«Θα πάρουμε 8 παίκτες»,δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος σε εκπομπή τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού ενώ φάνηκε κατασταλαγμένος για τις όποιες αλλαγές θα κάνει στο ρόστερ της ομάδας.
10% κάτω οι τιμές των διαρκείας.
Έμφαση στις ακαδημίες.
Σιγουριά για πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του Europa.
Κανένα σχόλιο για νέο προπονητή....

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου είπε αναλυτικά:


«Θα πάρουμε οκτώ νέους παίκτες,ενώ ο κορμός της ομάδας θα παραμείνει ίδιος.Οι πέντε από αυτές θα έχουν γίνει μέχρι τις 14 Ιουλίου.Θα είναι πολύ καλύτεροι και θα μπορούν να δώσουν περισσότερα στον Ολυμπιακό της Ευρώπης. Μπορεί στα δυο πρώτα παιχνίδια της Ευρώπης να μην έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ,αλλά οι φίλαθλοι μας να μην ανησυχούν.Θα περάσουμε σίγουρα στον επόμενο προκριματικό γύρο.


Ο Τάκης Γιαννόπουλος έφυγε για την Αργεντινή, όπου εκεί θα παραμείνει για μια εβδομάδα με σκοπό να «δει» παίκτες.Την ερχόμενη εβδομάδα φεύγει και εγώ στο εξωτερικό»,συμπλήρωσε ο Αχιλλεάς Μπέος ενώ αποκάλυψε πως το Σάββατο έχει συνάντηση με τον Μάκη Κατσαβάκη.

Σε ερώτηση για τις κάρτες διαρκείας είπε:«Θέλουμε την στήριξη του κόσμου.Καταλαβαίνουμε πως οι καιροί είναι οικονομικά δύσκολοι γι'αυτό θα ρίξουμε τις τιμές κατά 10%.Στόχος είναι να φτάσουμε και να ξεπεράσουμε τα 3.000 διαρκείας φέτος

Για μια ακόμα φορά ο μεγαλομέτοχος εξέφρασε την διαπίστωση πως ο Ολυμπιακός είναι εντελώς μόνος του αφού κανένας τοπικός φορέας δεν τον βοηθάει στο ελάχιστο ενώ έδωσε έμφαση στην παρουσία βολιωτών ποδοσφαιριστών στον Ολυμπιακό.

«Θα χαρώ αφάνταστα τα επόμενα χρόνια να δω βολιωτάκια να αγωνίζονται στην ομάδα.Στην ΟΥΕΦΑ για το Γιουρόπα Λιγκ μπορώ να δηλώσω 25 ποδοσφαιριστές από τους οποίους οι οχτώ θα πρέπει να είναι Βολιώτες σύμφωνα με τον κανονισμό. Έτσι ο Ολυμπιακός φέτος θα δηλώσει 19 ποδοσφαιριστές αφού διαθέτουμε μόνο 2 Βολιώτες επαγγελματίες παίκτες.Το μέλλον είναι στις ακαδημίες της ομάδας και προσπαθώ να δείξω μεγάλη έμφαση στην στην σωστή λειτουργία τους.Ομάδες χωρίς ακαδημίες που να βγάζουν παίκτες στην επαγγελματική σε λίγα χρόνια θα σβήσουν από τον ποδοσφαιρικό χάρτη»,είπε εμφατικά ο πρόεδρος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...