Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Φωνή λαού,οργή Θεού

Μην τολμήσουν να αγγίξουν τον Ολυμπιακό Βόλου!
Αυτό ήταν το μήνυμα που πέρασαν εκατοντάδες φίλοι του Ολυμπιακού που δημιούργησαν το αδιαχώρητο στην συνέλευση του συνδέσμου των Austrian Boys.

Μάλιστα λόγω έλλειψης...χώρου στα γραφεία του συνδέσμου η Αγ.Δημητρίου έκλεισε για αρκετές ώρες.
Παρών στη συγκέντρωση ήταν το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Γιώργος Βαρούτσικος, ο οποίος τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα υποβιβασμού της ομάδας, αλλά και μη συμμετοχής στο Europa Leaguue, μια και η UEFA έχει αποστείλει στους Βολιώτες έγγραφο από τις 17 Ιουνίου για τη συμμετοχή τους στην Ευρώπη.
Ακόμη, αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Τόρης, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, ώστε να υπογράψει τη νέα σύμβαση με τα Τουριστικά Ακίνητα για το Πανθεσσαλικό Στάδιο, αλλά και για να παραστεί ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ στη συνεδρίαση της Super League.

Τέλος, ο Βαρούτσικος ζήτησε από τους οπαδούς να παραμείνουν δίπλα στην ομάδα, ενώ υπογράμμισε ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Μπέος, θα δικαιωθεί και θα ξεπεράσει το πρόβλημά του.




Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι σύνδεσμοι φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που δικαίως ή αδίκως σπιλώνουν το όνομα της ιστορικής ομάδας.
Διαβάστε την ανακοίνωση αναλυτικά...ΕΔΩ




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...