Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Όταν οι δημοσιογράφοι πάνε για μπάνιο!

Καιρό είχαμε να ασχοληθούμε με την εφημερίδα 0,1 ευρώ με το όνομα Μαγνησία.
Διαβάζοντας το άρθρο της για το πως αντιλαμβάνεται ο «δημοσιογράφος» της τον διάλογο για το παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου - Κέρκυρα συμπεραίνουμε δύο πράγματα....
.....Πως ο άνθρωπος προφανώς δεν έχει ξαναδεί μπάλα στην ζωή του ή πως το i.q του ισούται με τον αιματοκρίτη του...


Προσέξτε τώρα τον τίτλο της εφημερίδας:
«Στοιχημάτισαν ήττα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Κέρκυρα (;)»  (όλο το άρθρο ...ΕΔΩ)


Ο παραπάνω τίτλος προκύπτει από τον διάλογο του Αχιλλέα Μπέου στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Κέρκυρα!Σας τον παραθέτουμε για να τον θυμηθούμε μαζί:


Ο Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας με τον Γεώργιο Πράττο, τον ρωτάει αν ο Βαρούτσικος και ο Τόρης έπαιξαν το παιχνίδι 50.000. Ο Γιώργος του απαντάει ότι ο ίδιος έπαιξε 11.000 ευρώ και ο Βαρούτσικος με τον Τόρη του είπαν ότι έπαιξαν 24.000 ευρώ. Ο Αχιλλέας τότε αναφέρει: «Πόσο το φοβόμουνα το παιχνίδι! Πήγα μέσα για να τους παρακαλέσω να το κάνουμε ισοπαλία!

Αφού δεν έμεινα σήμερα! Εχω τρελαθεί σου λέω, εγκεφαλικό θα πάθουμε ρε π... μου! Δε γίνεται να χάνεις έτσι και 10 ευκαιρίες μόνος σου!», ακολούθως δε ο Αχιλλέας Μπέος παίρνει τηλέφωνο τον Γιώργο Βαρούτσικο και τον ρωτάει «πόσα χρήματα έπαιξαν» και ο τελευταίος του λέει ότι «έπαιξε μαζί με τον Γιώργο τον Τόρη 25.000 ευρώ στο betzone», μετά από λίγα λεπτά δε ο Γιώργος ξανατηλεφωνεί στον Αχιλλέα και του λέει ότι «ο Γιώργος Τόρης έπαιξε κι άλλα 20.00 ευρώ στο ημίχρονο».

Αυτό που καταλαβαίνει ο αθεόφοβος που αρθρογραφεί λοιπόν είναι πως ο Μπέος στοιχημάτισε εναντίον του Ολυμπιακού!!

Προφανώς ο αρθρογράφος δεν είδε το παιχνίδι για να ξέρει ποιος είναι αυτός που έχασε τις 10 ευκαιρίες μόνος του,αλλά και δεν διαθέτει την απαραίτητη ευστροφία για να το καταλάβει.
Αλλά ακόμα και το ρεπορτάζ του αγώνα να διαβάσεις,εύκολα κατανοείς τι έχει γίνει,αρκεί να έχεις τελειώσει το...δημοτικό!

Προφανώς το εγκεφαλικό ο Αχιλλέας το έπαθε επειδή είχε στοιχηματίσει υπέρ της ομάδας του η οποία έχανε από το 17' έχανε άπειρες ευκαιρίες και ήλπιζε τουλάχιστον να ισοφαρίσει το παιχνίδι,κάτι που έγινε στο τέλος του ημιχρόνου!

Σας παραπέμπουμε κύριοι της Μαγνησίας να διαβάσετε ...ΕΔΩ το ρεπορτάζ του αγώνα και έπειτα προσπαθήσετε να αντιστοιχήσετε τους διαλόγους!!Θα τα καταφέρετε,δεν είναι τόσο δύσκολο!

Το παραπάνω βδέλυγμα αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πως κάποιοι δημοσιογράφοι που προφανώς δεν ξέρουν αν η μπάλα έχει μέσα αέρα ή γιαούρτι,καλούνται μέσα στην αναταραχή των τελευταίων 24ώρων να πούνε την άποψή τους για θέματα για τα οποία δεν έχουν ιδέα.
Γι'αυτό καλό θα είναι οι φίλοι του Ολυμπιακού να μην πανικοβάλλονται από φωνές και ταρζανισμούς αφού τα στοιχεία δείχνουν πως το όλο θέμα τουλάχιστον υπερμεγεθύνθηκε  και πως θα καταλήξει πολύ διαφορετικά από ότι η πλειοψηφία περιμένει!

(ΣΣ: 2 ώρες μετά την δημοσίευση του άρθρου μας η ηλεκτρονική έκδοση της Μαγνησία «κατέβασε» το άρθρο από την πρώτη της σελίδα.)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...