Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Κοκοτοβιτς και Γκόγκιτς: Φαβορί ο Ολυμπιακός

Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς σημερινός προπονητής και πάλαι ποτέ παίκτης της Ραντ Βελιγραδίου,χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό Βόλου ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί.


Αναλυτικά δήλωσε σε αθηναϊκή ιστοσελίδα:
«Σε γενικές γραμμές το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, είναι ποιοτικότερο συγκριτικά με την Σερβία. Στην χώρα μου υπάρχουν δύο ισχυρές ομάδες και αναφέρομαι στην Παρτιζάν και τον Ερυθρό Αστέρα. Από εκεί και πέρα, όλες οι υπόλοιπες είναι χαμηλής δυναμικότητας. Η Ραντ έπαιξε σχετικά καλό ποδόσφαιρο την φετινή σεζόν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τερμάτισε στην 4η θέση, ωστόσο η δυναμικότητά και η ποιότητά της δεν κινούνται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα…»

«Πρόκειται για μια ομάδα που βασίζεται στην ομαδικότητα της, ενώ διαθέτει ίσως τους πιο φανατικούς οπαδούς στην Σερβία. Αλλαξε προπονητή μετά το τέλος της φετινής σεζόν με τον Πέτροβιτς να αντικαθιστά τον Νίκολιτς, ο οποίος καθόταν στον πάγκο της τα τελευταία 3-4 χρόνια και την έβγαλε στην Ευρώπη.
 Αυτή η ομάδα έπαιξε σωστό ποδόσφαιρο. Ιδιοκτήτης της είναι ο Στόιτς, παλιός τερματοφύλακας με θητεία στην Πατριζάν, είχε παίξει και στην Εθνική. Από τις μονάδες μπορούμε να ξεχωρίσουμε τον Γιόβανσιτς, επιθετικός. …».


«Εάν μιλούσα με ποσοστά, θα έλεγα ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πιθανότητες πρόκρισης 80-20% έναντι της Ραντ. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξουν στον Βόλο, είναι να μην υποτιμήσουν την Ραντ στην διπλή σειρά των αναμετρήσεων…».


Εν τω μεταξύ ο Γκόγκιτς έχρισε και αυτός με την σειρά του φαβορί τον Ολυμπιακό  με δηλώσεις του στην sportday.
Aναλυτικά είπε:


Για την αντίπαλο του Ολυμπιακού Βόλου: «Την περσινή χρονιά τερμάτισε στην τέταρτη θέση του σερβικού πρωταθλήματος. Είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο που παραδοσιακά βγάζει παίκτες από τις ακαδημίες που συνεχίζουν την καριέρα τους είτε σε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης είτε σε Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Η Ραντ έχει ένα σχετικά μικρό γήπεδο περίπου 6.000 θέσεων, που γεμίζει σχεδόν σε κάθε αγώνα. Μπορεί να μην είναι η μεγαλύτερη ομάδα του Βελιγραδίου, όπως η Παρτιζάν ή ο Ερυθρός Αστέρας, αλλά έχει πάντα κόσμο στο γήπεδο. Όσο για την κλήρωση με την Τρέ Πένε από το Σαν Μαρίνο, δεν πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσει πρόβλημα».

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό Βόλου και την περσινή του πορεία: 
«Το φαβορί κατά την άποψή μου είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Είναι πολύ καλή ομάδα και προσέφερε πολύ καλό ποδόσφαιρο την περσινή χρονιά. Τον παρακολούθησα από τον Δεκέμβριο και μετά και πιστεύω ότι δίκαια κατέκτησε την πέμπτη θέση και πανηγύρισε την έξοδο στο Europa League. Έχει κάποιους πολύ καλούς παίκτες, όπως ο Μόνχε».

Για τον παίκτη που ξεχωρίζει από την Ραντ: «Έχει έναν τερματοφύλακα, τον Μίλαν Μπόριαν, ο οποίος είναι πάρα πολύ καλός».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...