Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Σερίφης ο Κούγιας (ανανέωση)

«Έρχομαι το βράδυ να σας συλλάβω» δηλώνει ο μοντελοπνίχτης προς τα μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου με ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω των γραφείων της ΠΑΕ Παναχαΐκής.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κούγια λοιπόν ...


«Σήμερα το βράδυ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή μεταβαίνει στον Βόλο για να καταθέσει μήνυση κατά του Αχιλλέα Μπέου και των μελών της διοικήσεως του Ολυμπιακού Βόλου για την χθεσινή τους ανακοίνωση που διέδωσαν το ψευδές γεγονός ότι δήθεν κατά του κ. Κούγια έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για χρήση πλαστού εγγράφου.
Ο κ. Αλέξιος Κούγιας θα ζητήσει από την ασφάλεια του Βόλου να συλληφθούν σήμερα στα όρια του αυτοφώρου ο Αχιλλέας Μπέος και τα μέλη της διοικήσεως του Βόλου αφού το 48ωρο του αυτοφώρου εκπνέει αύριο το βράδυ στις 12.
Αύριο το πρωί δικηγόρος του γραφείου του κ. Κούγια θα καταθέσει καταγγελία κατά του Αχιλλέα Μπέου και των μελών της διοικήσεως του Ολυμπιακού Βόλου ώστε να ασκηθεί από τους εισαγγελείς της ΕΠΟ κύριους Φακο και Αντωνακάκη πειθαρχική δίωξη εις βάρος τους .»


Σύμφωνα με την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ο Κούγιας πήγε για καφεδάκι στον Άρειο Πάγο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Με τις τελευταίες δηλώσεις του, ο έκπτωτος Αλέξης Κούγιας μας ενημέρωνε ότι
σκόπευε να επισκεφθεί τον Εισαγγελέα και τον Αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έκπτωτος Αλέξης Κούγιας πέρασε τη Δευτέρα από την Εισαγγελία, αλλά για να πιει καφέ, μια και οι Εισαγγελείς έχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούν και δεν είναι δυνατόν να σπαταλούν την ώρα τους με έναν πλαστογράφο, μυθομανή, συκοφάντη και έκπτωτο όπως είναι ο Αλέξης Κούγιας. 
Υ.Γ.: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ξεκαθαρίζει ότι δεν στρέφεται κατά της Παναχαϊκής, της οποίας την ιστορία σέβεται, αλλά κατά του έκπτωτου Αλέξη Κούγια, ο οποίος μας έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι αν χρειαστεί τρώει και ξύλο από την γυναίκα του, προκειμένου να βγει στα μεσημεριανά.»

Εν τω μεταξύ με παρέμβαση του στην Δίκη της Δευτέρας ο Αχιλλέας Μπέος είπε:


"Όλα τα μέλη του Δ.Σ. πίνουμε καφέ στην πλατεία Ελευθερίας, στο καφέ Λυμπερτά. Θα είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να έρθουν να μας συλλάβουν από μία μήνυση ενός έκπτωτου και ανυπόστατου-μυθομανή και να μας ασκηθεί διαδικασία αυτοφώρου. Ούτε έμποροι ναρκωτικών είμαστε ούτε εγκληματίες. Αν κρίνει δικαιοσύνη ότι πρέπει να συλληφθούμε, εδώ είμαστε.Ο κ. Κούγιας δεν είναι καν πρόεδρος της Παναχαϊκής, είναι έκπτωτος γιατί όλα αυτά που είπε τα έκριναν οι αρμόδιοι αθλητικοί δικαστές ανυπόστατα. Του επέβαλλαν ποινή 5 μηνών στέρησης από όλα τα αξιώματα. Είναι έκπτωτος.

Αύριο θα βγάλω ανακοίνωση ως μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ και θα πω στις ομάδες που έχουν πρόβλημα με τις πλαστές φορολογικές ενημερότητες να κάνουν ό,τι έκανε και ο κ. Κούγιας. Τι έκανε ως έγκριτος νομικός; Σκαρφίστηκε τερτίπια μήπως και ξεφύγει, αλλά δεν μπορεί, γιατί υπάρχει αντικειμενική ευθύνη. Έκανε μήνυση κατά του λογιστή της Παναχαϊκής, του κ. Χρυσικόπουλου, που ήταν διευθύνων σύμβουλος ως τώρα και θεωρεί ότι έχει γίνει δολιοφθορά και θα πάει σε δικαστήριο. Το δικαστήριο θα κρίνει αν είναι ένοχος ή αθώος.

Όμως είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Με τη λογική του, καλώ όλες τις ομάδες που έχουν πρόβλημα να καταθέσουν μήνυση κατά ενός υπαλλήλου τους. Η ομάδα δεν έχει αντικειμενική ευθύνη όταν χρησιμοποιεί πλαστή φορολογική ενημερότητα; Εχει.

Τα παραμύθια της χαλιμάς που λέει ότι πλήρωσε τόσα λεφτά δεν ισχύουν, καθώς το δημόσιο δεν παίρνει λεφτά αλλά επιταγές».

Αν τον έδειρε η γυναίκα του και βγήκε στο Λαζόπουλο, είναι γιατί θέλει να έχει δημοσιότητα. Επίτηδες το κάνει. Γιατί απορείτε, πρώτη φορά είναι;
»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...