Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Φωνάξτε και τον Κούγια....

Aνακοίνωση με την οποία μεταξύ άλλων, αναφέρουν με χιούμορ ότι ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας έπρεπε να δώσει το "παρών" στη συνάντηση του προέδρου της UEFA, Μισέλ Πλατινί με τον Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, Αustrian boys.

Αναλυτικά:

«Οι Οργανωμένοι Φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου Austrian Boys έπειτα από τις τελευταίες αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, θέλουν να δώσουν θερμά συγχαρητήρια στο Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Πάνο Μπιτσαξή, στην εισαγγελέα κα Πόπη Παπανδρέου και στην προϊσταμένη Εισαγγελέα Πρωτοδικών κα Ελένη Ράικου, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες συνδιαλέγονταν, για την υποτιθέμενη κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον «αξιόπιστο» Αλέξη Κούγια.

Με ιδιαίτερη οργή και αγανάκτηση παρακολούθησαν άφωνοι οι Έλληνες φίλαθλοι την εμπλοκή του ΑΣΠΙΛΟΥ, ΑΜΟΛΥΝΤΟΥ και ΕΞΥΓΙΑΝΤΗ του Ελληνικού ποδοσφαίρου Αλέξη Κούγια στο στήσιμο αγώνων, έτσι ώστε η ομάδα του να κατακτήσει «επάξια» την άνοδο της στη Β΄ Εθνική.

Διερωτάται δε ο κάθε απλός φίλαθλος πως είναι δυνατόν, ενώ ήταν γνωστά τα γεγονότα αυτά, ο Αλέξης Κούγιας και η ομάδα του παρέμειναν στο απυρόβλητο! Η απάντηση ότι εν καιρώ θα εξετασθεί δεν είναι πειστική! Προφανώς επιβεβαιώνονται όσοι ισχυρίζονται ότι οι διώξεις είναι επιλεκτικές.

Ο τιμητής των πάντων, ο παντογνώστης, ο πλέον ειδήμων του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ο περιφερόμενος πρόεδρος ομάδων της Ελληνικής Επαρχίας, απολαμβάνει μέχρι σήμερα ΑΣΥΛΙΑΣ από τους θεσμικούς παράγοντες, εμφανιζόμενος ως «μάρτυς» αληθείας.

Είναι όμως απορίας άξιον: Γιατί δεν εκλήθη να μετάσχει στη σύσκεψη του Πρωθυπουργού με τον κ. Πρόεδρο της UEFA. Θεωρούμε ότι η συμβολή του θα ήταν σημαντική και οι πολύτιμες γνώσεις του θα λείψουν!! , με αποτέλεσμα χωρίς αυτές, η εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου να αποτύχει.

Όλη η φίλαθλη Ελλάδα περιμένει να μάθει αν η κ. Παπανδρέου και η κ. Ράικου θα ασκήσουν ποινική δίωξη στον υπεράνω πάσης υποψίας Αλέξη Κούγια.

Το ίδιο περιμένει να δει και από τους αθλητικούς εισαγγελείς κ. Φάκο και Αντωνακάκη".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...