Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Ο Τόρης νέος πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου

Τόρης ο νέος πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου,Θεοδώρου ο αντιπρόεδρος.
Εκτός ΔΣ Κουτρούμπας και Μπέης.
Ανακοίνωση έβγαλε η ΠΑΕ:«Φαίνονται ποιοι είναι οι φίλοι και ποιοι οι εχθροί πλέον»
Η νέα σύσταση του ΔΣ προέκυψε μετά από προσεκτική μελέτη του εισαγγελικού πορίσματος από τους νομικούς συμβούλους του Ολυμπιακού.

«Οι διώξεις που έχουν προκύψει για μέλη του παλαιού ΔΣ είναι πραγματικά να απορείς.Θα καταρρεύσουν σαν χάρτινος πύργος»,έλεγαν κύκλοι της ΠΑΕ.

Οι νομικοί σύμβουλοι  δεν είναι μόνο σε αναμονή πιθανών πειθαρχικών διώξεων της ομάδας από του αθλητικούς εισαγγελείς,αλλά και σε αναμονή να εξαπολύσουν την δική τους επίθεση για τον διασυρμό που υπόκειται ο Ολυμπιακός Βόλου από τα ΜΜΕ τα τελευταία 24ωρα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναλυτικά:

«Μετά το θάνατο του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Νικόλαου Μπέου, την παραίτηση για προσωπικούς λόγους του κ. Αχιλλέα Μπέου και την παραίτηση των κ. κ. Γιώργου Κουτρούμπα και Γιάννη Μπέη, συνεδρίασε χθες Κυριακή 26 Ιουνίου 2011 το Διοικητικό Συμβόλαιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. το οποίο έχει ως εξής:
Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος: Γιώργος Τόρης
Αντιπρόεδρος: Κώστας Θεοδώρου
Μέλη: Μάνος Κρατήρας, Γιώργος Βαρούτσικος, Ιάσων Χατζής, Γιώργος Πράττος, Παναγιώτης Βαρούτσικος, Ηλίας Λέτσιος, Σπύρος Διαμαντάρας
Νομικός Σύμβουλος: Γιώργος Αθανασάκης
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί τους κ.κ. Γιώργο Κουτρούμπα και Γιάννη Μπέη για την προσφορά τους στην ομάδα.
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Αχιλλέας Μπέος και σε καμία περίπτωση ο Ολυμπιακός Βόλου, οι φίλοι της ομάδας πρέπει σταθούν δίπλα της, να τη στηρίξουμε και να είναι σίγουροι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχούν. Στις δύσκολες στιγμές, άλλωστε, φαίνεται ποιοι είναι φίλοι και ποιοι οι εχθροί
».Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...