Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Κανονικά στην Ευρώπη

«Από την στιγμή που οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη δεν είναι δυνατόν να ληφθεί κάποια απόφαση από την UEFA»,τόνισε ο στενός συνεργάτης του Πλατινί κ.Λευκαρίτης


«Πρώτα θα πρέπει να αποφασίσουν τα ελληνικά δικαστήρια, είτε τα αθλητικά, είτε τα ποινικά, για τα πρόσωπα αυτά, που κατηγορούνται και μετά θα προχωρήσει στις δικές της αποφάσεις η UEFA».


Ουσιαστικά ο Μάριος Λευκαρίτης ξεκαθάρισε πως τόσο ο Ολυμπιακός Βόλου όσο και ο Ολυμπιακός Πειραιώς, θα αγωνιστούν κανονικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εκτός κι αν μέχρι να αγωνιστούν προκύψουν αποφάσεις τελεσίδικες από την ελληνικά δικαστήρια, είτε αυτά είναι αθλητικά, είτε ποινικά.


Ο αντιπρόεδρος της UEFA μάλιστα μας έδωσε και παράδειγμα ανάλογα, τόσο με την Πόρτο, όσο και με την Γιουβέντους. « Όταν πριν μερικά χρόνια ο πρόεδρος της Πόρτο κατηγορήθηκε για στημένα παιχνίδια, η Πόρτο αγωνίστηκε κανονικά στην Ευρώπη. Και τότε υπήρχαν συλλήψεις, αλλά δεν είναι δουλειά της UEFA να παρέμβει, καθώς πρώτα θα αποφασίσουν τα δικαστήρια της εκάστοτε χώρας».


Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=98356#ixzz1QMmRtOD3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...