Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Απολογείται την Δευτέρα

Δεν κατηγορείτε για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ο Αχιλλέας Μπέος σύμφωνα με τον δικηγόρο του.
Θα αντικρούσει τις κατηγορίες αύριο αν και ο χρόνος ήταν λίγος για την μελέτη του κατηγορητηρίου.


Όπως δήλωσε σε αθηναϊκή ιστοσελίδα ο  Νίκος Κακαβάς, στο κατηγορητήριο που συνέταξε ο ανακριτής και τους κοινοποίησε το βράδυ του Σαββάτου (25/06) δεν υπάρχει εναντίον του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, η κατηγορία για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες ή για να το πούμε διαφορετικά το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

«Κάναμε έναν μεγάλο αγώνα για να λάβουμε γνώση της δικογραφίας που ως γνωστόν είναι ογκώδης. Ο ανακριτής κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια και συνέταξε το κατηγορητήριο το βράδυ του Σαββάτου, το οποίο και μας κοινοποίησε. Η είδηση που βγαίνει είναι πως δεν υπάρχει πουθενά η κατηγορία για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Ο ανακριτής έκρινε ότι δεν θα πρέπει να απαγγελθεί στον κ. Μπέο η συγκεκριμένη κατηγορία…», τόνισε ο κ. Κακαβάς και πρόσθεσε:

«Την Δευτέρα (27/06) το πρωί θα απολογηθούμε στον ανακριτή. Η απολογία μας λόγω των στενών χρονικών περιθωρίων ενδεχομένως να μην έχει την πληρότητα που θα θέλαμε, αλλά είμαστε έτοιμοι να αντικρούσουμε τις κατηγορίες. Ίσως στην πορεία να χρειαστεί να καταθέσουμε και ορισμένα υπομνήματα για κάποια πιο συγκεκριμένα πράγματα…».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...