Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΚ (Πανθεσσαλικό 20:30)

Αλώνια ή ευρωπαϊκά σαλόνια;
Με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα εξασφαλίσει την έξοδο του στο Europa League,ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει την ΑΕΚ σήμερα στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου.


Ο Ολυμπιακός ,χωρίς τον Σολάκη και τον Ουμπίντες,θα ψάξει να «γεμίσει» την επίθεσή του πιθανότατα εκ των έσω,χωρίς δηλαδή ο Μάκης Κατσαβάκης να «τολμήσει» πολλές νέες εισόδους στην αρχική 11άδα.


Η ΑΕΚ η οποία προσπάθησε μέσω προκλητικών ανακοινώσεων να βάλει «φωτιά» μεσοβδόμαδα στο παιχνίδι,βρίσκεται στον Βόλο με αρκετές απουσίες,αυτές του Μάκου, του Καφέ του Μπλάνκο,του Γιάχιτς αλλά και του Λυμπερόπουλου.
Ο προπονητής των « Αθηναίων» προσπάθησε να εμψυχώσει τους παίκτες του τονίζοντας πως για την ΑΕΚ ο αγώνας στον Βόλο,είναι αγώνας δίχως αύριο.


Στο δικό μας το στρατόπεδο ο Αχιλλέας Μπέος, έδωσε το παρών στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και τόνισε στους παίκτες ότι μπορούν να καταφέρουν οτιδήποτε βάλουν ως στόχο.


Ήδη αρκετά εισιτήρια του αγώνα βρίσκονται στα χέρια των φιλάθλων του Ολυμπιακού που αναμένεται να ξεπεράσουν τις 10.000.
Τα εκδοτήρια του Σταδίου θα αρχίσουν να λειτουργούν από τις 13:00.


Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανό από το Novasport 2.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...