Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Και τώρα ολοκληρώστε την ξεφτίλα σας χανούμια....

Το σύνολο των ΜΜΕ που πρόσκεινται σε ομάδες εκτός της ΑΕΚ «πυροβολούν» τον δικέφαλο της Αθήνας για την εξευτελιστική απόφαση να διεκδικήσει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στα χαρτιά.
Διαβάστε τι γράφει ο "Καμικάζι"...

"Τι διαβάζω νυφούλες μου, ότι σκέφτεστε για ένσταση στην πλάτη του Μπέου;

Λογικό μου φαίνεται, τώρα που έχετε συνηθίσει και έχετε ξεχάσει τους «ένδοξους αγώνες» του πρόσφατου παρελθόντος. Τότε που βγάζατε τον Ολυμπιακό Σατανά, επειδή τολμήσαμε να διεκδικήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας σύμφωνα με τον νόμο. Τότε βέβαια, δεν ίσχυε αυτό που ανέφερα. Τότε ήμασταν κλέφτες.

Φαίνεται όμως πως μέσα σε μερικά χρόνια ο κλέφτης και το λαμόγιο, αν το ντύσεις με την φανέλα της ΑΕΚ, γίνεται ήρωας και μοναχικός πολεμιστής απέναντι σε όλα τα κακά του κόσμου. Τόσο μοναχικός και ήρωας λοιπόν που μπορεί να κάνει κωλοτούμπα όλα όσα είχε πει κάποτε και να τα βαπτίζει απόλυτα σωστά, επειδή πλέον τον συμφέρει.

Μετά το μπάσκετ λοιπόν, έφτασε η ώρα το ΑΕΚάκι να διεκδικήσει δικαστικά κάτι που έχασε στο γήπεδο. Άντε λοιπόν τι περιμένετε; Πείτε στον Αδαμιδάκο να πάει στα δικαστήρια. Απλά να έχετε κατά νου, ότι χάσετε κερδίσετε, εμείς θα σας περιμένουμε στο προαύλιο των δικαστηρίων για να σας γιαουρτώσουμε. Έτσι, για να μην νομίζετε ότι θα γλυτώσετε έτσι το κράξιμο και έτσι για να μην νομίζετε ότι όλα ξεχνιούνται και μπαίνουν κάτω από το χαλί, όταν εσείς το επιθυμείτε. Γιατί δεν πάει έτσι ΑΕΚάκια μου.

Θα μου πείτε τώρα, μα τι λες ρε Καμικάζι; Θα ασχοληθείς με το ΑΕΚάκι; Θα το γιαουρτώσεις; Θα ξοδέψεις λεφτά στο γιαούρτι;

Φυσικά και θα το κάνω αδέρφια. Μια κωλοτούμπα τέτοιας γυμναστικής τελειότητας αξίζει σίγουρα μια βροντερή αναγνώριση. Γιατί λοιπόν να μην την δώσω στο ΑΕΚάκι μας;

Και ξέρετε ε; Σε πήλινο μπολ το γιαούρτι. Με πέτσα. Γιατί ή αναγνωρίζεις ή παίζεις.

Άντε νυφούλες μου. Ετοιμαστείτε."


Πηγή:katimagiko.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...