Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Ζαραδούκας: Εδώ εμείς χτυπάμε το κάθε παιχνίδι

«Ένα χαρακτηριστικό που μου έμεινε ήταν στο 70'-75' που είδα τον κ. Χιμένεθ εντάξει με το 0-0 είμαστε καλά. Τι καλά είσαι μεγάλη ομάδα είσαι. Εδώ εμείς χτυπάμε το κάθε παιχνίδι», τόνισε ο αριστερός μπακ της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου στον Sentra 103,3:

Οι δηλώσεις του Γιάννης Ζαραδούκα
Για το αν αντέχουν οι ομάδες στον ρυθμό των play off:
Δεν είναι ότι δεν αντέχουν οι ομάδες στα play off. Είναι θέμα να συνηθίσουμε τον ρυθμό. Όπως έχει μάθει ν' αγωνίζεται ο καθένας.
Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ:
Η ΑΕΚ ήταν πολύ ανεβασμένη από τα προηγούμενα παιχνίδια. Έχουμε μία ομάδα που έχει δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και έτσι έγινε τελικά. Ξεκινήσαμε για παραμονή και μία καλή πορεία στο Κύπελλο και φτάσαμε να σωθούμε άνετα, να βγούμε Ευρώπη και να πάμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο καθένας θα ετοιμαστεί γι' αυτό που τον περιμένει. Του χρόνου θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, γιατί πλέον θα μας έχουνε μάθει το τι κάνουμε. Ο βασικός κορμός είμαστε μαζί δεύτερη χρονιά και οι προσθήκε ήταν ό,τι καλύτερο.
Τι του έμεινε από τον αγώνα με την ΑΕΚ:
Ένα χαρακτηριστικό που μου έμεινε ήταν στο 70'-75' που είδα τον κ. Χιμένεθ εντάξει με το 0-0 είμαστε καλά. Τι καλά είσαι μεγάλη ομάδα είσαι. Εδώ εμείς χτυπάμε το κάθε παιχνίδι. Μου φάνηκε πάρα πολύ περίεργο. Είμαστε ο Ολυμπιακός Βόλου, ανεβήκαμε τώρα στην κατηγορία και δεν έχουμε κοιτάξει να κρατήσουμε ποτέ το μηδέν.
Σε ποια ομάδα θα έδινε ό ίδιος το εισιτήριο του Champion League:
Για το γενικό σύνολο στον ΠΑΟΚ. Γιατί έχει ένα δυνατό σύνολο. Ενώ η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός έπαιζαν ανά διαστήματα καλά.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...