Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Έφτασε ο Νταρμπιόν.«Ομάδα πρόκληση ο Ολυμπιακός»


Ο Στεφάν Νταρμπιόν «πάτησε» Ελλάδα και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις λέγοντας πως ο Ολυμπιακός είναι ομάδα-πρόκληση!
Κάνει εργομετρικά και έρχεται για υπογραφές στον Βόλο.
Διετές το συμβόλαιό του.«Είναι μια ομάδα που έχει κάνει μια παρά πολύ καλή πορεία την προηγούμενη χρονιά. Αποτελεί μεγάλη πρόκληση για μένα να παίξω σε ξένο πρωτάθλημα, τα «ζύγισα» και επέλεξα τον Ολυμπιακό Βόλου. Υπάρχει και η ευκαιρία να παίξω στο Europa League.Αυτό αποτελεί  μια μεγάλη ευκαιρία  για να δείξουμε την αξία μας, θα είναι πολύ καλή εμπειρία και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα.


Έχω δει σε βίντεο την ομάδα πως παίζει, έπαιξε καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο πέρσι και φαίνεται από την βαθμολογική της θέση στο πρωτάθλημα. Ξέρω ότι είναι μια ομάδα που έχει πολύ και ζεστό κόσμο και αυτό με χαροποιεί περισσότερο για να κάνω τα πάντα για την ομάδα.
Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία, είναι δύσκολο το ξέρω. Πέρσι η ομάδα πήρε μία πολύ καλή θέση, θα προσπαθήσουμε και φέτος τουλάχιστον να πάρουμε την ίδια θέση ή να πάμε και ακόμα καλύτερα. Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να κάνουμε κάτι τέτοιο».


Διαβάστε ξανά το μίνι-βιογραφικό του παίκτη και την προαγγελία μεταγραφής του από το VolosFans.com...ΕΔΩRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...