Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Ηγέτης της ομάδας είναι πλέον ο κόσμοςΤην απεμπλοκή του από τον Ολυμπιακό Βόλου ανακοίνωσε ο τέως μεγαλομέτοχος.
«Παραδίδω την ομάδα στον κόσμο του Βόλου.Πλέον ηγέτης του Ολυμπιακού Βόλου είναι ο κόσμος»
Ζήτησε την στήριξη του κόσμου στο νέο ΔΣ και στην ομάδα .
Μόνο μια νέα Χούντα μπορεί να πειράξει την ομάδα!
Ακούστε την συνέντευξη....Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στον SporFm Βόλου και δήλωσε αναλυτικά:


«Καλημέρα σε όλο τον Βόλο.Καταρχήν να πω πέντε πράγματα ουσίας.Οι καταστάσεις είναι λίγο δύσκολες και ο κόσμος αγωνιά και πρέπει να μάθει την αλήθεια.Εγώ περνά ένα δράμα αφού ένα τέτοιο περιστατικό δεν μου έχει ξανασυμβεί.Είναι ένα προσωπικό ζήτημα το οποίο θα το διευθετήσω μόνος μου,Αυτό που έχει υποχρέωση ο κόσμος είναι να προστατέψει την ομάδα που είναι περιουσία του Βόλου.Δεν είναι δικιά μου περιουσία.Να είναι σίγουροι πως και από εδώ που είμαι την ομάδα μπορώ να συνεχίσω να την προστατεύω όπως και έκανα από τους διαλόγους που βγήκαν στον αέρα.
Εγώ το μοναδικό που έκανα ήταν αυτό και όχι  να δωροδοκήσω να απειλήσω ή να στήσω αγώνες.


Επί κατοχής είχαμε τους καταδότες.'Έτσι έκανε και ο Πατέρας από τον οποίο ξεκίνησε όλη η ιστορία.Έτσι όπως τους Γερμανούς τους καταδότες τους κρύβανε με κουκούλες,έτσι έστειλαν τον Πατέρα στην Αγγλία.Γιατί μόνο έτσι χαρακτηρίζεται αυτό που έκανε. Δυστυχώς ήπια 5 ή 15 καφέδες μαζί του και λυπάμαι που έκατσα.

Ένας άλλος καταδότης είναι ο Αλέξης Κούγιας. Μπορεί να έχουν γίνει και κάποια λάθη, όπως έχουν γίνει σε όλο τον κόσμο. Όχι όμως να το πληρώσουν κι αθώοι.
Και δεν μιλάω για το άτομό μου.

Mου έμελλε στα 52 μου χρόνια να το πάθω και αυτό.Να είστε σίγουροι πως μετά από αυτό θα είμαι πιο δυνατός.Όμως θα το αντιμετωπίσω μόνος μου με την οικογένειά μου και τον δικηγόρο μου.Ευχαριστώ τον κόσμο του Βόλου για την συμπαράστασή του αλλά δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα άλλο για να μου την δείξουν.

Ζητάω ο κόσμος να γίνει πιο δυνατός, όπως εγώ. Σήμερα εγώ δίνω το φάκελο ως θεματοφύλακα, στον αγνό κόσμο του Βόλου και όχι σε αυτούς που έβγαλαν την χολή τους.

Θα είμαι αυτός που σε συνέντευξη Τύπου θα αποδείξω ότι είναι μια σκευωρία από τον καταδότη, ρουφιάνο, Νικόλα Πατέρα και Αλέξη Κούγια.

Στα "στημένα" υπάρχει ένα παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα – Καστοριά. Που είναι ο Κούγιας; Δεν φέρνουν τον κ. Πατέρα που συνομιλεί στις κασέτες. Αυτά θα τα υποστεί ο Αχιλλέας ο Μπέος.

Θα σας πω για να δείτε πόσο αξιόπιστο είναι αυτό το πόρισμα.Εγώ με τον κύριο Ν.Αλέφαντο έχω να μιλήσω 8 χρόνια με πήρε να με πει συλλυπητήρια για τον θάνατο του πατέρα μου και το όνομά του είναι στο πόρισμα!Τον Τάκη τον Γιαννόπουλο τον έχουν μέσα επειδή τον πήρε κάποιος τηλέφωνο και δεν τον βρήκε καν. »


Για την απίστευτη δήλωση Γερουλάνου:«Αν νομίζει ο κύριος Γερουλάνος πως ο Αχιλλέας Μπέος φταίει για το οικονομικό έλλειμμα της Ελλάδας τότε δηλώνω πως το σπίτι που έχω και τα ευρώ που διαθέτω στον λογαριασμό μου τα βάζω στον λογαριασμό στήριξης του χρέους»
Για τα σενάρια υποβιβασμού: «Νόμους στην Ελλάδα έχουμε.Θεωρώ ότι υπάρχει ένα δημοκρατικό πολίτευμα.Αν ξαφνικά επιβληθεί στρατιωτικός νόμος τι να πω τότε....μπορούν να κάνουν ότι θέλουν.Δεν μπορούν να πειράξουν την ομάδα αν δεν αποδείξουν δωροδοκία.Όσα έκανα εγώ δεν αποτελούν  τίποτα το επιλήψιμο αναφορικά με την ομάδα.Αν διαπιστώσουν ότι ο Ολυμπιακός Βόλου εμπλέκεται είτε με απειλή, είτε με εκβιασμό να τον ρίξουν. Αν δεν το δείξουν πως θα το κάνουν; Αν θέλω κάποιος να με βοηθήσει ή θέλω κάποια χάρη ή έχω κάνει εκτιμήσεις, τι είναι αυτό;
Να σας πω και κάτι που δεν το ξέρετε.Τους τελευταίους μήνες πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν ο πατέρας μου γιατί ήθελα να τον τιμήσω και να φύγει από την ζωή με τον τίτλο του προέδρου.
Δημοσιεύματα θα διαβάσετε πολλά.Δέκα τέτοια θα βγούνε και θα λένε διάφορα...η δικαιοσύνη και οι αρχές θα αποφασίσουν όχι τα δημοσιεύματα.»


Για το μέλλον του Ολυμπιακού:«Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει δομηθεί για να αντέξει στα δύσκολα. Είναι ένα σύγχρονο αεροπλάνο, με αυτόματο πιλότο.Είναι ίσως η μοναδική ομάδα που έχει κεφάλαιο στον τραπεζικό λογαριασμό
Γίνεται ήδη νέο ΔΣ το οποίο μπορεί και σήμερα το βράδυ να εκλέξει πρόεδρο.
Οι γνώσεις οι δικές μου και το μυαλό από όπου και να βρίσκομαι θα είναι δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους.Ακόμα και να πεθάνω θα βρω τρόπο να τους στέλνω τις γνώσεις μου.
Όμως αυτοί πλέον αποφασίζουν.
Ο προγραμματισμός συνεχίζεται κανονικά.Την ερχόμενη εβδομάδα έρχονται ακόμα δύο παίκτες με τους οποίος έχουμε συμφωνήσει.Εγώ αν αποφασίσει η δικαιοσύνη ότι πραγματικά είμαι ύποπτος φυγής,θα δίνω έστω από μακριά ότι μπορώ στον νέο πρόεδρο.Η ομάδα είναι οικονομικά υγιέστατη και μπορεί να πάει με αυτόματο πιλότο.Δεν χρειάζεται κανέναν Μπέο για να 
λειτουργήσει.Εγώ δεν θα μπορέσω να είμαι και δεν θα συνεχίσω να είμαι στην ομάδα.
Ο Ολυμπιακός πληρώνει κάθε μήνα 150.000 ευρώ σε φόρους,ΙΚΑ και γενικά στο κράτος.Είναι μια εταιρεία μοντέλο.


Το μόνο που χρειάζεται είναι να παραμείνει ο κόσμος δίπλα της.
Να πάει ο κόσμος να πάρει διαρκείας.Αλλά και αν δεν μπορεί λόγω των οικονομικών προβλημάτων να σταθεί δίπλα στην ομάδα με άλλους τρόπους.Μην αφήσετε τα λαμόγια που περιτριγυρίζουν τον Ολυμπιακό να καταστρέψουν την ομάδα που δίνει χαρά σε μια ολόκληρη πόλη.
Στηρίξτε τον νέο πρόεδρο.Ο Ολυμπιακός Βόλου πλέον ανήκει στον Βόλο.

Ερωτηθείς για τη δήλωση που έκανε ο Δήμαρχος Βόλου, απάντησε: «Να το δούμε. Με τα λόγια όλοι είναι κοντά. Τώρα χρειάζεται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Οι πολιτικοί έχουν υποχρέωση να σταθούν δίπλα στην ομάδα νομότυπα».
Εγώ εδώ που βρίσκομαι και θα είμαι μέχρι τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο ή τέλος πάντων να αποφασίσουν οι αξιότιμοι δικαστές. Τάσεις φυγής δεν έχω. Για όσο διάστημα θα είμαι μακριά σας δύναμη θα μου δίνει ο κόσμος του Βόλου τον οποίο και τον ευχαριστώ. Εγώ θα δίνω και την ψυχή μου για την ομάδα»,κατέληξε.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...