Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Εθνική μέσω Βόλου

Ο Σανκαρέ μπορεί να έχασε το αεροπλάνο και να μην παραβρέθηκε στην επίσημη πρώτη της ομάδας,κάτι τέτοιο όμως δεν τον εμποδίζει να ονειρεύεται την Εθνική ομάδα της χώρας του μέσω του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο αμυντικός των ερυθρολεύκων μίλησε στο πρακτορείο ειδήσεων της πατρίδας του και τόνισε πως για κάθε ποδοσφαιριστή αποτελεί στόχο το να αγωνιστεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Επισήμανε μάλιστα πως παρά το γεγονός ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει προβολή στη Σενεγάλη, ευελπιστεί να πάρει την ευκαιρία του με την Εθνική.

Ο Σανκαρέ αρχικά δήλωσε: «Σίγουρα η Εθνική ομάδα είναι στόχος για εμένα. Για κάθε παίκτη είναι ένας στόχος γιατί όλοι ονειρευόμαστε να παίξουμε με τα χρώματα της χώρας μας στην ποδοσφαιρική μας καριέρα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι αλήθεια ότι στη Σενεγάλη δεν μιλούν πολύ για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά είμαι έτοιμος να παίξει για την Εθνική ομάδα αν με καλέσουν. Αυτό θα μου επιτρέψει να φτάσω στο πιο ψηλό επίπεδο, όπως έκαναν πολλοί παίκτες στο παρελθόν».Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...