Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Μόνος πρώτος ο Ολυμπιακός!

 


Μπροστά σε 1000 και πλέον φίλους του ,ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Θησέα τυπικά φιλοξενούμενος στο ΕΑΚ και είναι πλέον μόνος πρώτος στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και έδειξε πως είναι το φαβορί για την άνοδο και την επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες.

Το στοίχημα πλέον βρίσκεται στην όλο και πιο μεγάλη συσπείρωση του κόσμου του Ολυμπιακού που δείχνει πως και αυτό βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε εύκολα , ο Θησέας ήταν ανταγωνιστικός ,ενώ άνθρωπος του περιβάλλοντος του Αχιλλέα Μπέου προσπάθησε στο 1-2 να βάλει «φωτιά» στον αγώνα με τα καμώματά του περιφερόμενος με μπράβους στο ταρτάν.

Τελικά η ομάδας μας με γκολ των Γκαλίτσιου ,Σέττου και Μπλατσέρη πήρε την νίκη με 1-3

Θησέας Αγριάς (Ανδρουτσόπουλος): Κουτσιρίμπας, Δημητριάδης, Γούτσιος, Ιακωβίδης, Κουκουτής, Καραμανλής (65′ Παρίσης), Πρίφτι, Λίτσος (78′ Σιώμος), Βλάχος, Οικονόμου, Βουρδάκης (56′ Ζέρβας).

Ολυμπιακός Βόλου (Αρσένος): Φλίγκος, Κακάμης, Σκοπελίτης (78′ Παπαδήμος), Παπακώστας, Κούλπας, Γκαλίτσιος, Τασιούλης (46′ Μπλατσέρης), Κυρίτσης Θ. (78′ Παπαϊωάννου), Αναστασίου (69′ Αναστασίου), Πετράκος, Σέττος (72′ Κατσαγεωργίου).



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...