Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Περηφάνοι στο Europa League

Περήφανος για το γεγονός της συμμετόχης του Ολυμπιακού Βόλου στο Εuropa League δηλώνει ο Ηλίας Σολάκης.
«Περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε τον αντίπαλο και να παίξουμε το πρώτο ευρωπαϊκό ματς»,δήλωσε ο επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου.Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
 «Είναι πολύ σημαντικό γεγονός για τον Ολυμπιακό Βόλου και την πόλη. Είμαστε περήφανοι που η ομάδα παίζει στην Ευρώπη και περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε τον αντίπαλο και να παίξουμε το πρώτο ευρωπαϊκό ματς. Αν και είναι νωρίς οι υποχρεώσεις μας, πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις συνθήκες και θα είμαστε έτοιμοι.

Όλες οι ομάδες είναι αδύναμες. Όποια και να τύχει, εμείς πρέπει να κάνουμε καλή προετοιμασία και για τα δύο ματς και να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Δεν μπορούμε από τώρα να οριοθετήσουμε τους στόχους της νέας χρονιάς. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι θέλουμε να κάνουμε μία πολύ καλή χρονιά, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος, όπως πέρυσι, και από εκεί και πέρα ότι είναι να έρθει θα έρθει».

Για τον Χαβιέ Γκράθια δήλωσε: 
«Είναι ένας αξιόλογος προπονητής, που έχει δουλέψει σε Ισπανικές ομάδες. Έχει καλές ιδέες, είναι νεαρός σε ηλικία και αυτό είναι πολύ καλό, γιατί θα βλέπει με άλλο μάτι το ποδόσφαιρο. Το Ισπανικό ποδόσφαιρο παρουσιάζει μία άνοδο και οι Ισπανοί προπονητές αρέσκονται στο να προσφέρουν θέαμα στον κόσμο και αυτό θα προσπαθήσει να περάσει και στον Ολυμπιακό Βόλου. Ελπίζω να μοντάρει την ομάδα και αντεπεξέλθουμε, όπως πρέπει».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...