Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Μπέος:«Δύσκολη η κλήρωση»

Δύσκολη χαρακτήρισε την κλήρωση του Europa League ο Αχιλλέας Μπέος.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:«Πρόκειται για μια δύσκολη κλήρωση για τον Ολυμπιακό Βόλου, δεδομένου πως συμμετέχει για πρώτη φορά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αν και θα προτιμούσαμε να αντιμετωπίσουμε την ομάδα από το Σαν Μαρίνο, θεωρώ ότι η Ραντ θα προκριθεί στην επόμενη φάση. Σε κάθε περίπτωση είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για εμάς σε έναν ευρωπαϊκό θεσμό…».

Εξάλου ο Ηλίας Σολάκης δήλωσε σχετικά με την κλήρωση:


«Είναι γνωστή ομάδα σε εμένα η Ραντ, καθώς είχε παίξει παλιά με τον Ολυμπιακό. Είναι μια αντίπαλος που είναι αδύνατη σχετικά, όμως, αυτά τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες.Δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτά τα παιχνίδια και πρόσφατο παράδειγμα, είναι η Λάρισα. Πρέπει να μάθουμε από αυτό, καθώς είμαστε πρωτάρηδες στην Ευρώπη.Είναι γεγονός, ότι δεν προλάβαμε να ξεκουραστούμε.
Σίγουρα υπήρχε μια συντήρηση όλων των παικτών και νομίζω πως ο νέος προπονητής που ήρθε, θα διαμορφώσει την κατάλληλη προετοιμασία, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι σε αυτά τα παιχνίδια».

 Ο Γιάννης Ζαραδούκας δήλωσε:
«Περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και ποιος θα είναι ακριβώς ο αντίπαλός μας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να περάσουμε στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Είναι κάτι που το θέλουμε πολύ. Είναι μία κλήρωση, που δεν ξέρουμε τι δυναμικότητας είναι η κάθε ομάδα. Όπως και να έχει, από τη στιγμή που έχουν περάσει στο Europa League σημαίνει ότι έχουν αξιόλογα σύνολα. Θα προτιμούσα την Τρε Πένε, που θεωρητικά είναι πιο αδύναμη ομάδα»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...