Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό

Στο Sportaction.gr μίλησε ο Έλντιν Γιακούποβιτς σχετικά με τον Ολυμπιακό Βόλου, τα πλάνα του για την επερχόμενη σεζόν, καθώς και για τα σχέδια του στο βάθος του χρόνου.

Σχετικά με τις προτάσεις, οι οποίες του έχουν υποβληθεί εντός και εκτός ελληνικών αγωνιστικών χώρων, ο 27χρονος τερματοφύλακας επεσήμανε: 

"Έχω αρκετές προτάσεις από εξωτερικό και συλλόγους της Ισπανίας, Γαλλίας ακόμη και Αγγλίας. Όπως και να έχει, ωστόσο, δεσμεύομαι με συμβόλαιο από τονΟλυμπιακό Βόλου και προς το παρόν δε συζητάω κάτι περαιτέρω. Αν ήταν να φύγω στο εξωτερικό προκειμένου να αγωνιστώ σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο, προφανώς θα έκανα οποιαδήποτε κίνηση έχοντας στο μυαλό μου το top 5 των χωρών, με την καλύτερη ποδοσφαιρική δραστηριότητα. Και αυτές δεν είναι άλλες από την Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Αγγλία καθώς και την Ιταλία".


Όσον αφορά την προηγηθείσα σεζόν που διένυσε με τον Ολυμπιακό Βόλου και την εξέλιξη με την κλήρωση του θεσσαλικού συλλόγου στο Europa League, ο Βόσνιος πορτιέρο ανέφερε:

"Θεωρώ ότι ως κλειδί για την σεζόν, η οποία ολοκληρώθηκε λειτούργησε το ότι η ομάδα έχει δέσει αρκετά, καθώς αποτελείται από το –πάνω κάτω- ίδιο δυναμικό από την προηγούμενη χρονιά. Έχουμε δεθεί πάρα πολύ ως σύνολο και ομάδα και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε δύσκολες αγωνιστικές καταστάσεις, με τις οποίες έχουμε –κατά καιρούς- βρεθεί αντιμέτωποι. Εγώ προσωπικά όταν εισέρχομαι στο γήπεδο αδειάζω το μυαλό μου από τα πάντα και συγκεντρώνομαι στον στόχο μου.
 Όσον αφορά τις ομάδες με τις οποίες κληρωθήκαμε για το Europa League, δε θέλω να προεικάζω αλλά δεν θεωρώ ότι πρόκειται για κάτι το οποίο θα μας ταλαιπωρήσει πολύ. Η Ραντ Βελιγραδίου είναι η περισσότερο γνωστή, αλλά και πάλι θεωρώ ότι πρόκειται για κάτι βατό. Αυτό που θέλω εγώ προς το παρόν είναι να συνεχίσω να παίζω στον Ολυμπιακό Βόλου, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό και συμμετέχοντας καταλυτικά στη διαμόρφωση θετικών αποτελεσμάτων για την ομάδα μου".


Εν κατακλείδι ο Βόσνιος κίπερ, μίλησε για τα σχέδιά του στο απώτερο μέλλον ενώ φύλαγε για… έκπληξη και μία πιθανή ομάδα στην οποία θα πήγαινε: 

"Όπως γνωρίζετε έχει ξεκινήσει ήδη η προετοιμασία της ομάδας και μάλιστα η πρώτη μας προπόνηση πήγε πάρα πολύ καλά. Αυτό πρέπει να εκμεταλλευτώ, προκειμένου να καταφέρω στο μέλλον να αγωνιστώ για μία μεγάλη ομάδα του εξωτερικού και γιατί όχι και της… Ελλάδας. Το να αγωνίζεται ένας ποδοσφαιριστής στο Champions League για παράδειγμα πιστεύω ότι –αν μη τι άλλο- θα επιφέρει πλήθος εμπειριών. Αν υποθέσουμε, πάντως ότι είχα πρόταση από μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός εννοείται ότι θα ενδιαφερόμουνα. και άμεσα..Είναι στην κορυφή της λίστας των καλύτερων ομάδων στην Ελλάδα και μια τέτοια πρόταση θα με τιμούσε ιδιαιτέρως".


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...