Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Τα διαρκείας της νέας χρονιάς

Πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Valis», η παρουσίαση των νέων εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου, που έχει ως σλόγκαν «Κόκκινη μαγεία, πάθος διαρκείας».


Την παρουσίαση έκανε το μέλος του ΔΣ της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Μάνος Κρατήρας και όπως είχε προαναγγείλει ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Αχιλλέας Μπέος, δεν υπήρξαν αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων.

Μάλιστα, από σήμερα (7/6), βγαίνουν σε κυκλοφορία, ενώ οι παλιοί κάτοχοι των VIP Gold και VIP Silver, έχουν δικαίωμα να προχωρήσουν στην ανανέωση των εισιτηρίων τους, έως και τις 20 Ιουνίου.

Σημεία διάθεσης είναι τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, που θα μεταφερθούν στο Πανθεσσαλικό, αλλά και τα παλιά γραφεία στο κέντρο της πόλης.


Οι κατηγορίες έχουν ως εξής:
VIP Gold 1000 ευρώ
VIP Silver 500 ευρώ
VIP Gold  (Γυναικείο – Παιδικό ) 500 ευρώ
VIP Silver  (Γυναικείο –Παιδικό)  250 ευρώ.
Special 280 ευρώ  (Γυναικείο 140 ευρώ)
Red 220 ευρώ  (Γυναικείο – Παιδικό 110 ευρώ)
Fan 150 ευρώ  (Γυναικείο – Παιδικό 75 ευρώ)

Παιδιά κάτω των 6 ετών δωρεάν
Παράλληλα, ο Ολυμπιακός Βόλου για ακόμη μια φορά δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, με το εισιτήριο διαρκείας για τους ανέργους.Χρειάζεται κάρτα ανεργίας σε ισχύ.

Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρχει έκπτωση 50% στις κατηγορίες FAN, RED και SpecialΌλα τα εισιτήρια θα έχουν ισχύ, για τους αγώνες του Europa League, της Super League, του Κυπέλλου και των φιλικών παιχνιδιών.

Παράλληλα, για τους κατόχους διαρκείας θα υπάρχουν και κάποια προνόμια, όπως το δωρεάν πάρκινγκ. Επίσης, τα παιδιά έως έξι ετών, θα μπαίνουν στο Πανθεσσαλικό, δωρεάν.


Ο κ. Κρατήρας, στο περιθώριο της εκδήλωσης, ανέφερε σχετικά: «Πρόκειται για μια μαγική χρονιά στην ιστορία της ομάδας.
Τα καλύτερα έρχονται και γι’ αυτό ζητάμε τη διάρκεια και το πάθος από τον κόσμο της ομάδας».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι θα υπάρχει φέτος ηλεκτρονικός έλεγχος για τα εισιτήρια διαρκείας, ενώ πιστεύω πως θα είναι διπλάσια η κίνηση, σε σχέση με πέρυσι. Παράλληλα, ευελπιστούμε να έρθει η νέα γενιά και να γεμίσει το γήπεδο.

Στο μεταξύ, υπάρχουν σκέψεις μας, να υπάρξει μπουτίκ στο Πανθεσσαλικό, που θα λειτουργεί επί καθημερινής βάσεως και ίσως ψάξουμε να βρούμε και μαγαζί στο κέντρο της πόλης
».

Τέλος, για τη νέα σύμβαση του Ολυμπιακού Βόλου, με το Πανθεσσαλικό, είπε: «Είναι θέμα ημερών να υπογραφτεί η νέα σύμβαση, γιατί έχει επέλθει συμφωνία».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...