Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Στο ύψος του.....

Ο Μάκης Κατσαβάκης στάθηκε πραγματικά στο ύψος του σαν προπονητής και διέψευσε οικτρά όσους πίστεψαν πως η χρονιά τελείωσε με την απομάκρυνση του Σάκη Τσιώλη από την ομάδα.Ο Σερραίος τεχνικός κλήθηκε να διαχειριστεί ένα ρόστερ ο οποίος ο ίδιος δεν είχε συμμετοχή στην επιλογή του αλλά και στην μορφοποίησή του σαν ομάδα.
Εκτός αυτού ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου συνέδεσε το όνομά του με την μεγαλύτερη διάκριση των ερυθρόλευκων στην ιστορία τους την ίδια στιγμή που ο ίδιος το βράδυ που υπέγραφε το συμβόλαιό του είχε αρκετούς μήνες αποχής από την προπονητική με τελευταία του δουλεία στον Πιερικό της β εθνικής.


Ο Sir Μάκης δεν είναι απλά ένας ακόμα προπονητής που πέρασε από τον Ολυμπιακό Βόλου και έφυγε.Είναι ο προπονητής με τον οποίο ο Ολυμπιακός Βόλου έγινε η πρώτη περιφερειακή δύναμη στην ποδοσφαιρική Ελλάδα.
Είναι ο προπονητής χάρη στον οποίο η Ευρώπη άνοιξε τις αγκαλιές του στον ερυθρόλευκο της Μαγνησίας.Ακόμα και οι πιο φανατικοί "Τσιωλικοι"  όσο τον κατηγόρησαν για τον αποκλεισμό και το χάσιμο του Κυπέλλου Ελλάδας,του αναγνώρισαν πως η άξια 5η θέση οφείλεται και σε αυτόν.


Η διοίκηση της ΠΑΕ του οφείλει ένα μόνιμο VIP διαρκείας,αφού η αμοιβή του ήταν αναντίστοιχη της επιτυχίας των ερυθρολεύκων.


Οι φίλαθλοι του Βόλου του οφείλουν την αναγνώριση  που δεν του έδωσαν ,ένα μεγάλο ευχαριστώ καθώς και ένα μεγάλο συγνώμη  αφού η πλειοψηφία εξ αυτών γούρλωσαν τα μάτια με έκπληξη στο άκουσμα της πρόσληψής του.


Αντίο κύριε Μάκη Κατσαβάκη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...