Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Καλό Ταξίδι Νικόλα...

Ένας ακόμα γνωστός φίλος του Ολυμπιακού Βόλου θα αγναντεύει την ομάδα που αγάπησε από ψηλά.
O Νικόλας το πάλεψε για πολλοστή φορά αλλά δεν τα κατάφερε.
Ανακοίνωση για το τελευταίο αντίo εξέδωσαν οι Athens-Fans ,οι Austrian Boys και η ΠΑΕ.Ανακοίνωση Athens Fans
Με ιδιαίτερη λύπη και θλίψη γίναμε μάρτυρες της δυσάρεστης είδησης αποδήμησης του φίλου και ταμία του συνδέσμου μας Νίκου Παπαχρήστου, που δεν μπόρεσε αυτή τη φορά να νικήσει στον αγώνα για τη ζωή. Δύσκολο έως αδύνατο να διαχειριστούμε την απώλειά του όλοι εμείς που περάσαμε αρκετές στιγμές μαζί του. Λάτρης, κοινωνός και ίσως «μάρτυρας» της μεγάλης του αγάπης για τον Ολυμπιακό Βόλου και για το σύνδεσμό.

Αδερφέ Νικόλα…..Να’ σαι σίγουρος πως τα όνειρα, οι βλέψεις και οι προσδοκίες σου θα συνεχίσουν να μας συντροφεύουν στα ταξίδια μας για την ομάδα. Πλέον και εκτός συνόρων, όπως τόσα χρόνια πίστευες ότι θα συμβεί! Πεθαίνει όποιος ξεχνιέται, κάτι που δεν ισχύει στη δική σου περίπτωση!

Ο σύνδεσμός μας καλεί όλα τα μέλη του, όπως παρευρεθούν στην τελευταία επί γης κατοικία του Νικόλα την Δευτέρα 11:00 ώρα στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου Βόλου.

Ας είναι το ευλογημένο χώμα, που θα σε αγκαλιάσει σε λίγο, ελαφρύ.

Στο καλό φίλε Νικόλα!AUSTRIAN BOYS

Μετά τις επιτυχίες της ομάδος η μοίρα για την οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου μας επιφύλασσε ένα δυσάρεστο γεγονός , να χάσουμε μια ιστορική μορφή της ομάδος μας και μέλος του Δ.Σ των Austrian Boys το Νικόλα μας , το Νίκο Παπαχρήστου. Δυστυχώς αυτή η μορφή δεν είχε την τύχη να χαρεί να δει την αγαπημένη μας ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις , να κάνουμε την πρώτη ευρωπαϊκή εκδρομή. Σαν οργανωμένοι οπαδοί είμαστε περήφανοι τόσα χρόνια που είχαμε στην οικογένεια μας αυτόν τον πολύτιμο άνθρωπο και δικαίως τον αποκαλούμε όλοι μας οπαδικό πατέρα. Αύριο το πρωί είναι χρέος όλων μας να χαιρετήσουμε τον ΝΙΚΟΛΑ μας από τη κατοικία του (Κασσαβέτη / Ρήγα Φεραίου) με τα διακριτικά μας και τα συνθήματα έτσι όπως τα τραγουδά και ο ίδιος.

Νικόλα από εκεί ψηλά που θα είσαι αύριο συνέχισε να μας προσέχεις όπως έκανες πάντα τα τελευταία χρόνια , εκεί θα βρεις τους ομοϊδεάτες μας το Γιώργο Πλακίδα και τον Αργύρη , και εμείς σας υποσχόμαστε πως θα σας κάνουμε περήφανους σε όλα τα πέταλα τις Ευρώπης και της Ελλάδος.


Ανακοίνωση ΠΑΕ

Η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου είναι πιο φτωχή έπειτα από τον άδικο και πρώορο χαμό του Νίκου Παπαχρήστου. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλληπητήρια στην οικογένεια του. Ο Νίκος Παπαχρήστου θα βρίσκεται πάντα δίπλα μας 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...