Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Αλβάρεζ: Λειτουργήσαμε σαν ομάδα

Ο Αργεντίνος μέσος της ομάδας του Βόλου μίλησε στη NOVA αναφέροντας πως το μυστικό της επιτυχίας του φετινού Ολυμπιακού ήταν πως λειτούργησε ως ομάδα.Επίσης είπε πως θα μπορούσε να κάνει και το παραπάνω βήμα στο Κύπελλο αλλά γενικά είναι ευχαριστημένος.
Διαβάστε όλη την συνέντευξή του.


«Από την αρχή η αλήθεια είναι ότι στο μυαλό είχαμε ως μοναδικό στόχο να παραμείνουμε στην κατηγορία, γιατί είναι ένας στόχος ο οποίος δεν είναι εύκολος. Τώρα, κοιτώντας πίσω, λέμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερα πράγματα από την παραμονή.

Το μυστικό ήταν ότι κάθε φορά αγωνιστήκαμε σαν ομάδα, δηλαδή στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει ένας παίκτης που μπορεί να κερδίσει ένα παιχνίδι από μόνος τους, το μυστικό είναι ότι η ομάδα λειτουργούσε καλά, για αυτό και όταν αλλάζαμε παίκτες, κατά τη διάρκεια της σεζόν, λειτουργήσαμε σαν ομάδα, σαν οικογένεια. Αυτό ήταν το μυστικό. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αυτό ήταν ένα ακόμη καλό για την ομάδα
».

Αναφερόμενος στα play off, τόνισε: 

«Έπαιξε ρόλο και η κούραση, εμείς δεν είχαμε πολλές αλλαγές, αλλά σε όλα τα παιχνίδια πήγαμε για τη νίκη, αγωνιστήκαμε για το καλύτερο και το θετικό είναι ότι εξασφαλίσαμε τη συμμετοχή μας στην Ευρώπη. Όλα καλά».

Σε ερώτηση για τα συν και τα πλην της ομάδας του, είπε: 
«Πιστεύω ότι φέτος το καλό που είχαμε στον Ολυμπιακό Βόλου, είναι ότι ανεβαίνοντας από τη B εθνική κανείς δεν μας περίμενε, αλλά εμείς παραλίγο να φτάσουμε στον Τελικό Κυπέλλου και έχουμε εξασφαλίσει τη συμμετοχή μας στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που δεν περίμενε κανείς, είναι κάτι πολύ θετικό για το σύλλογο. Το κακό είναι ότι πιστεύω πως μπορούσαμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στο Κύπελλο, φτάνοντας στον Τελικό. Έτσι κι αλλιώς, πάντως, είμαι πολύ ευχαριστημένος με την προσπάθεια».

Ο μέσος του Ολυμπιακού Βόλου κλήθηκε να ψηφίσει το -κατά τη γνώμη του- καλύτερο γκολ: «Πιστεύω ότι το γκολ που βάλαμε με τον Παναθηναϊκό στο Βόλο, στα play off, του Μάριο Μπρέσκα, γκολ που ξεκίνησε η ομάδα από πίσω, άλλαξε δύο-τρεις πάσες και ο Ηλίας Σολάκης έστρωσε με τακουνάκι στον Μάριο, ήταν για μένα το καλύτερο γκολ».

Τέλος, για τον MVP της χρονιάς, ο Αλβάρες τόνισε: «Tον Αντελίνο Βιεϊρίνια».Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...