Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Austrian Boys:Mάκη σε ευχαριστούμε

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys με την οποία καλωσορίζουν τον νέο προπονητή αλλά και αποδίδουν φόρο τιμής στον προπονητή που «μας έκανε Ευρωπαίους.»
Διαβάστε την ανακοίνωση...


«Mε την έλευση τον νέου προπονητή μας , χρέος όλων μας είναι να αποχαιρετήσουμε τον Μάκη Κατσαβάκη και το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ που έδωσε όλη την εμπειρία του αυτούς τους μήνες στην ομάδα μας και με το πάθος του , το ήθος του , τις γνώσεις κατάφερε να συνεχίσει αυτό το φετινό επιτυχημένο δημιούργημα να γράψει ιστορία , να μας χειροκροτήσει ο κάθε έλληνας φίλαθλος και να γραφτεί η χρυσή σελίδα της ιστορίας της ομάδος με την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Μάκης Κατσαβάκης πλέον ανήκει στην 74 χρονη ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου σαν τον προπονητή που μας έκανε ευρωπαίους. Δίχως να κάνει ριζικές αλλαγές στην ομάδα αλλά να διαχειριστεί με το καλύτερο τρόπο το υλικό της ομάδος και να επιτύχει το καλύτερο.

Μάκη σε ευχαριστούμε για όλα , θα είσαι πάντα στις καρδιές μας , και όποτε σε συναντάμε θα σε χαιρετούμε πρώτα με αγκαλιά και χειροκρότημα.

Η επόμενη μέρα έφερε τον νέο προπονητή στην ομάδα μας τον Javi Gracia . Οφείλουμε να τον καλωσορίσουμε στην όμορφη πόλη μας , να του ευχηθούμε η ομάδα μας να είναι το σκαλοπάτι για μια ευρωπαϊκή καριέρα και περιμένουμε από τον ίδιο χαρές, επιτυχίες και όμορφο ποδόσφαιρο όμοιο με αυτό της χώρας του.»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...