Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Έκπτωτος ο Κούγιας,απορεί ο Αχιλλέας

Με αφορμή την έκπτωση του Αλέξη Κούγια από το αξίωμά του ,καθώς και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για την πλαστή φορολογική ενημερότητα της Παναχαΐκής,ο Αχιλλεάς Μπέος αναρωτιέται με ανακοίνωσή του,πότε θα ενημερωθεί ο κόσμος για τις....«σκανδαλιές» του Αλέξη!


Εύλογη η απορία,αφού είναι εύκολο να φανταστούμε τι σάλος θα γινόταν αν κάποιο χαρτί της δικής μας ΠΑΕ ήταν μη νόμιμο,αν αναλογιστεί κανείς την έκσταση που δίνουν τα αθηναϊκά ΜΜΕ σε οτιδήποτε έχει σχέση με τον Αχιλλεά Μπέο και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά σε όσους επέλεξαν για συνομιλητή τους τον κατ’ εξακολούθηση χρήστη πλαστών εγγράφων, το μυθομανή, συκοφάντη και πλέον έκπτωτο από κάθε ποδοσφαιρικό αξίωμα, Αλέξη Κούγια.

Υ.Γ. Αλήθεια πότε θα ενημερωθούμε από τα ΜΜΕ για την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής να κηρύξει έκπτωτο τον Αλέξη Κούγια και κυρίως πότε θα διαβάσουμε την άποψη έγκριτων δημοσιογράφων περί πλαστογραφίας αλλά και την άποψη του κ. Κούγια για το ίδιο θέμα;»Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...