Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Στους ρυθμούς του τανγκό....

Συμβόλαιο 1 έτους με περιθώριο ανανέωσης αν και οι δύο πλευρές συμφωνούν,υπέγραψε ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου.
Φοβερές ατάκες Μπέου.....


 «Στην ομάδα φέτος θα υπάρχουν ίσως πάνω από 10 παίκτες Ισπανόφωνοι αφού θέλουμε ο Ολυμπιακός Βόλου να πλησιάσει το ποδόσφαιρο που παίζεται στην Ισπανία.Καιρός λοιπόν να αρχίσετε να μαθαίνετε Ισπανικά αφού ο Ολυμπιακός φέτος θα χορέψει στους ρυθμούς του τανγκό.

Και επειδή εμείς οι Βολιώτες είμαστε αισθηματίες,για να μην μας λείψει το Μαντρι-Γαλ φέραμε προπονητή από εκεί!»,είπε ο Αχιλλέας Μπέος κατά την παρουσίαση του Javi Gracia.

Επίσης αρχικά δήλωσε:
«Δεν έχω να πω πολλά πράγματα, απλά να πω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου επέλεξε στο πρόσωπο του κ. Γκρασία ένας προπονητή με μεγάλα όνειρα και προσδοκίες, μιας σχολής από την Ισπανία που παίζει ένα ποδόσφαιρο που είναι παγκοσμίως γνωστό, γρήγορο, πιεστικό και επιθετικό.
Ξεκινήσαμε από πέρσι να το παίζουμε και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει ακόμη καλύτερα για να δώσει το κάτι διαφορετικό σε αυτή την ομάδα που έχει ξεκινήσει να κάνει περήφανο τον κόσμο του Βόλου και έχει αναγνωριστεί και χειροκροτηθεί από εχθρούς και φίλους σε όλη την Ελλάδα»


«Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει στην πρώτη του έξοδο από την Ισπανία. Ζητάω από τον κόσμο να στηρίξει τον νέο μας προπονητή, να κάνει υπομονή και να είναι σίγουροι ότι θα δούνε ωραίο ποδόσφαιρο και να παίρνει τα αποτελέσματα που πρέπει.
Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου θα τον στηρίξουμε για να πετύχει για τον Ολυμπιακό της καρδιάς μας».


Από την πλευρά του, ο Χαβιέρ Γκραθία εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον του στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι πριν έρθει στην Ελλάδα, ρώτησε τον Ερνέστο Βαλβέρδε για να μάθει πληροφορίες.

«Καλησπέρα, πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και την ομάδα που δίνει βοήθεια σε έναν νέο προπονητή και πολύ νέο. Είμαι πολύ περήφανος που συμμετέχω σε ένα σχέδιο που έχει πολλά όνειρα.
Είμαι λίγο στην Ελλάδα, αλλά μέσα σε λίγες ώρες έχω καταλάβει ότι βρίσκομαι σε ωραία χώρα και είναι τιμή μου. Θα δώσω τα πάντα για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο κόσμος του Βόλου να είναι περήφανος για την ομάδα
».

Για τον λόγο που ήρθε στην Ελλάδα:

«Πρώτων, είναι δύσκολο να φύγει κάποιος προπονητής από την χώρα του, αλλά με κέρδισε το ενδιαφέρον που μου έδειξαν. Το δεύτερο είναι ότι βλέπω την ομάδα να καλυτερεύει και θέλω να είμαι και εγώ μέρος μιας ομάδας που καλυτερεύει μέρα με την μέρα. Το κυριότερο είναι να δουλέψω σκληρά και να με γνωρίσει ο κόσμος και να με αγαπήσει. Βγήκα από την χώρα μου γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια νέα ομάδα που κάνει βήματα μπροστά και καλυτερεύει και θέλω να είμαι μέρος αυτού».

Αν ρώτησε κάποιον για να έρθει:

«Πριν έρθω, μίλησα με τον Βαλβέρδε και μου είπε πολύ καλά πράγματα για την πόλη και την ομάδα».

Πόσο σημαντικό είναι το ότι υπάρχουν πολλοί ισπανόφωνοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα:

«Σίγουρα το ότι υπάρχουν δύο Ισπανοί και τέσσερις αργεντινοί είναι καλό, όμως η φιλοσοφία μου είναι να μπορούν να με καταλαβαίνουν όλοι γιατί το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα».

Αν σκέφτεται να φέρει παίκτες από Ισπανία:

«Το πρώτο και σημαντικό είναι οι ανάγκες και να καλύψουμε τα κενά. Μετά πρέπει να δούμε τι υπάρχει στην αγορά και τι μπορεί να κάνει η ομάδα για να βοηθήσει το ρόστερ και να το καλυτερέψει από την προηγούμενη χρονιά».

Για το ισπανικό ποδόσφαιρο:

«Το ισπανικό ποδόσφαιρο έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες και αυτό είναι που το κάνει να είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Στο τεχνικό μέρος, υπάρχει μια ιδεολογία που βοηθάει και τους παίκτες και το ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσω να εντάξω τις ιδεολογίες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο για να το καλυτερέψω».

Αν θα φέρει και συνεργάτες μαζί του:

«Έρχομαι με βοηθό και κάποια άτομα που ήταν στο τεχνικό τιμ και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Όσον αφορά την προετοιμασία είναι καλύτερο να μην αποκαλύψουμε κάποια πράγματα τώρα, αλλά όταν θα είναι η ώρα».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...