
Ο Βέλγος προπονητής θέλει να κάνει καριέρα στο εξωτερικό και του δίνεται η ευκαιρία να κάνει το πρώτο βήμα ερχόμενος στην ομάδα του Βόλου.
«Γνωρίζω το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Βόλου, με ενδιαφέρει η προοπτική να εργαστώ στο εξωτερικό και να κάνω καριέρα. Είναι πρόκληση για μένα ότι θα παίξει στην Ευρώπη η ομάδα», δήλωσε ο Ντουρί στη «SportDay», ο οποίος έχει φροντίσει να μάθει για την πορεία των «ερυθρολεύκων».
Όσον αφορά το πλάνο του σε περίπτωση που αναλάβει τον Ολυμπιακό Βόλου, τόνισε:
«Θέλω να δουλέψω με προοπτική και σε βάθος χρόνου για να μεγαλώσουμε και εγώ και ο σύλλογος».
Τέλος, ο Βέλγος ανέφερε ότι έχει προτάσεις από γαλλικές ομάδες χωρίς να έχει υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από μέρος τους. «Έχω επαφές με κάποιες γαλλικές ομάδες, χωρίς να πρόκειται για κάτι επίσημο. Πρέπει όμως να είμαι σωστός απέναντι στους ανθρώπους που μιλάω», τόνισε.
Πάντως συμφωνία ακόμα δεν έχει επέλθει ,όπως το VolosFans σας έχει ενημερώσει,και αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις του στον Βελγικό τύπο:
«Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από ατζέντη που με ρωτούσε αν θα με ενδιέφερε ο Ολυμπιακός Βόλου.Είχα και άλλα τηλεφωνήματα από μάνατζερ, που μου έλεγαν ότι με ήθελαν ομάδες, όμως δεν γινόταν τίποτα μετά. Αν όντως ο Ολυμπιακός Βόλου ενδιαφέρεται για εμένα, είμαι στη διάθεσή τους. Είμαι ελεύθερος προπονητής και αν οι διοικούντες την ομάδα με καλούσαν για συνάντηση θα πήγαινα, γιατί όχι».
Ο Αχιλλεάς Μπέος μπορεί να έχει καταλήξει στον συγκεκριμένο προπονητή,αλλά περιμένει και την έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

15 σχόλια:
Παιδια,προσωπικα απο ολους οσοι ακουστηκαν για τον παγκο μας,εγω αυτον προτιμω με διαφορα.
ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΛΛΗΚΑΡΕ. ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΜΠΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΕΦΡΝΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΟΤΑΝ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΕΣ. π.χ. ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ Ο ΣΟΥΗΔΟΣ. ΑΠΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ.
Όσο υπάρχει Μπέος στα διοικητικά, όποιος προπονητής και νάρθει εμένα το ίδιο μου κάνει!
kalostergiotos..me polles nikes
Γιατί βρε αδέλφια δεν γράφετε ότι πρώτα ακούστηκε το Σάββατο 4/6 στις 15.00 (3 μ.μ. ακριβώς) από τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΓΑΛΑΤΗ και την εκπομπή του "Πάμε Ταμείο" στο TRT; Δεν είναι κακό νομίζω. Ετσι γιατί μέχρι τότε ακούγονταν χίλια - δυό εκτός απο αυτό. Και μετά βγαίνουν όλοι "με επιφύλαξη" γιατί δεν έχουν καμιά πληροφόρηση. Ενώ ο Γαλάτης όπως πάντα πρώτος με διαφορά και έγκυρος. Πες τε την αλήθεια δεν είναι κακό.
Κι εσυ τι εισαι ρε μεγαλε ο μανατζερ του Γαλατη και εχεις γεμισεις ολα τα δημοσιρυματα με τις παπαριες σου?
Σβηστε τα spamm διαχειριστες!
egw pisteuw o tupos einai douleutaras fenete kai apo auta p exei kanei allwste kai pisteuw 8a doulepsei arketa, + to allo 8etiko opoios paikths kanei mlkia ektos ghpedou eite vgenei eite oti allo prwin dedectiv o tipos :P plakizw
http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=56219&catid=101&sn=88
Σε αδιέξοδο οδηγήθηκαν οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού Βόλου με τον Φρανκ Ντουρί! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» δεν τα βρήκαν με τον προπονητή της Γάνδης και η περίπτωσή του απομακρύνθηκε!
Αυτό σημαίνει ότι οι Βολιώτες θα στραφούν στις εναλλακτικές λύσεις για τον πάγκο και δεδομένα θα προκύψουν εξελίξεις το αμέσως επόμενο διάστημα!
Άλλωστε, ο Αχιλλέας Μπέος είχε μεριμνήσει, σε περίπτωση που το θέμα με τον Ντουρί δεν είχε ευτυχή κατάληξη, να είχε backup άλλους τεχνικούς.
TA NEOTERA EINAI PIO PANO! DES TE TA????????????
Αχ ρε Γκαντεμη Αποστολη.Με το που πηρες τα πρωτεια για την μεγαλη δημοσιογραφικη επιτυχια ναυαγησε ο Βελγος.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ; ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ. ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ 18.45, ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΨΑΧΝΩ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ. ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΘΩ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ Ντούρι και όχι Ντουρί. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ Θ' ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ, ΑΥΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ... ΕΠΙΠΕΔΟ, ΠΑΤΟΣ!!!!
Αγαπητέ αναγνώστη.
Κανένα σχόλιο σου δεν έχει χαθεί.
Όσον αφορά το επίπεδου του ιστολογίου είσαι ο πρώτος από τους 8.000 καθημερινούς επισκέπτες που μας χαρακτηρίζεις έτσι.
Παρά ταύτα θα ληφθεί και αυτό το σχόλιο στα υπόψιν...
Ευχαριστούμε για την προτίμηση...
ρε 18:45 τι πινεις και δεν μας δινεις...
Αφου εισαι τοσο φανατικος του Bl;og και συναμα χανεις αυτα που γραφεις βαλε ενα ονοματακι να τα υπογραφεις για να μην χανεσαι.
Φιλαρακο 20:49 εγω σε καταλαβαινω.
Οταν γυρνω απο Καβουρα οχι τα σχολια μου δεν βρισκω αλλα ουτε το κουμπι να ανοιξω τον υπολογιστη.
Αστους να λενε αδερφε...
Ρε παιδια μαλλον προβλημα με το cache εχει ο αδερφος.
Διεγραψε ολα τα cookies γιατι καμια φορα δεν σου ανανεωνει σωστα και νομιζεις πως δεν εχεις δημοσιευση κατι ενω στην ουσια υπαρχει.
Δημοσίευση σχολίου