Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Διαφημίσου εδώ!

Έχεις ιστοσελίδα ή επιχείρηση. Διαφήμισέ την ΕΔΩ!40 ευρώ δωρεάν διαφήμιση για την πρώτη γνωριμία. Διαβάστε αναλυτικά τον οδηγό που φτιάξαμε βήμα - βήμα πατώντας τις εικόνες για να μεγεθύνετε.
To VolosFans χρησιμοποιεί την πλατφόρμα διαφημίσεων της Google που με διαφάνεια μπορεί να προσφέρει πολύ οικονομική και αποδοτική διαφήμιση. Μέσα από το AdWords της Google μπορεί κάποιος να σχεδιάσει την διαφημιστική του καμπάνια καθορίζοντας το ποσό που θέλει να ξοδέψει (όσο μικρό και αν είναι αυτό) αλλά και κάθε παράμετρο, όπως γεωγραφική προέλευση χρηστών και γλώσσα χρήστη.

Εάν διαθέτετε ήδη λογαριασμό AdWords, απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες που βρίσκονται στο δεύτερο βήμα (2. Εμφάνιση στο volosfans.com). Εάν όχι, ακολουθήστε πρώτα τις οδηγίες από την αρχή για τη δημιουργία του λογαριασμού σας AdWords. 
Σημειώστε πως η Google για να σας βοηθήσει στα πρώτα σας βήματα προσφέρει στους νέους διαφημιστές της (πελάτες χωρίς λογαριασμό AdWords ή που δημιούργησαν το λογαριασμό τους τις τελευταίες 14 ημέρες) 40 ΕΥΡΩ δωρεάν διαφήμισης στο AdWords. Κάντε κλικ
 εδώ για να λάβετε και εσείς την προσφορά!

1. Δημιουργία λογαριασμού AdWords

2. Εμφάνιση στο Volos-Fans

1. Δημιουργία λογαριασμού AdWords
Αν ξεκινάτε μόλις τώρα με το AdWords μπορείτε να ζητήσετε ένα κουπόνι για δωρεάν διαφήμιση αξίας 40 ΕΥΡΩ εδώ. Έπειτα ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δημιουργήσετε τον AdWords λογαριασμό σας.

a. Επιλέξτε όνομα χρήστη και νόμισμα
Επισκεφθείτε το http://adwords.google.gr και δημιουργήστε τον AdWords λογαριασμό σας.
Θέστε το νόμισμα που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε για να πληρώσετε για τη διαφήμισή σας.
(Πλήρης οδηγός για το πώς να ξεκινήσετε στο AdWords υπάρχει εδώ. Και για να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης του Google AdWords μεταβείτε εδώ.) b. Στοχεύστε το κοινό σας
Στοχεύστε μόνο τις περιοχές που σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να επιλέξετε στόχευση της περιοχής σας, της περιφέρειάς σας, της χώρας σας ή ακόμα και διεθνή. Επιλέξτε τη γλώσσα που μιλούν οι πελάτες σας


c. Ορίστε τις προτιμήσεις της προσφοράς σας και τον προϋπολογισμό σας
Εισάγετε το μέγιστο κόστος που είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε για κάθε χρήστη που κάνει κλικ στη διαφήμισή σας: αυτό είναι το κόστος ανά κλικ (CPC).
Εισάγετε τον ημερήσιο διαφημιστικό προϋπολογισμό σας: δεν πρόκειται να ξεπεραστεί ποτέ και μπορείτε να τον αλλάξετε ελεύθερα ανά πάσα στιγμή.d. Δημιουργήστε τη διαφήμισή σας
Σκεφθείτε μια επικεφαλίδα που θα προσελκύσει το κοινό-στόχο σας.
Γράψτε μια περιγραφή των συγκεκριμένων προνομίων που προσφέρει το προϊόν ή η υπηρεσία σας. Μπορείτε να διαφημίσετε τα χαρακτηριστικά ή τις τρέχουσες προσφορές σας.
Εισάγετε τη διεύθυνση του ιστότοπού σας και αποθηκεύστε τη διαφήμισή σας.

e. Επιλέξτε λέξεις-κλειδιά 
Επιλέξτε λέξεις-κλειδιά που έχουν σχέση με την επιχείρησή σας – λέξεις που οι πιθανοί πελάτες θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν όταν αναζητούν στη Google αυτό που προσφέρετε.
‘Η απλώς επιλέξτε τις προτεινόμενες λέξεις-κλειδιά.f. Εξαργυρώστε την προσφορά σας
Επιλέξτε τη χώρα χρέωσης.
Επιλέξτε τη μέθοδο χρέωσης που προτιμάτε.
Διαβάστε και αποδεχθείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος AdWords.

Εισάγετε τις λεπτομέρειες χρέωσης. Αν έχετε ζητήσει το κουπόνι αξίας 40 ευρώ, εισάγετε και τον κωδικό του κουπονιού σας που θα λάβετε με email από τη Google για να εξαργυρώσετε την προσφορά των 40 ευρώ κάνοντας κλικ στο "Έχετε κάποιον κωδικό προσφοράς"

2. Εμφάνιση στο volos-fans
Από τη στιγμή που το volos-fans.com συμμετέχει στο Δίκτυο Google, αυτομάτως κάθε διαφήμιση που ενεργοποιείτε σε αυτό βάση λέξεων-κλειδιών είναι πολύ πιθανό ότι θα εμφανιστεί και στο volosfans.com
Απλώς βεβαιωθείτε ότι στις Ρυθμίσεις καμπάνιας, η επιλογή "Όλοι οι διαθέσιμοι ιστότοποι" κάτω από το πεδίο Δίκτυα και συσκευές είναι ενεργοποιημένη.


Yπάρχει όμως και η επιλογή της στοχευμένης διαφήμισης για μεγαλύτερο έλεγχο της εμφάνισής σας στο volos-fans.

(Σημείωση: Για να καταλάβετε πώς αλληλεπιδρά το κοινό με τις στοχευμένες τοποθετήσεις και τις λέξεις-κλειδιά και να επιλέξετε την καλύτερη στρατηγική για εσάς, κάντε κλικ εδώ)Κάντε κλικ στην καρτέλα Δίκτυα από την καμπάνια σας.

Εντοπίστε τον πίνακα "Δίκτυο εμφάνισης" και κάντε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση λεπτομερειών δίπλα στην επιλογή "Δίκτυο εμφάνισης: διαχειριζόμενες τοποθετήσεις".
Όταν ανοίξει ο πίνακας διαχειριζόμενης τοποθέτησης, πατήστε "+ Προσθήκη τοποθετήσεων".
Επιλέξτε την Καμπάνια και την Ομάδα διαφημίσεων στις οποίες θέλετε να προσθέσετε τις τοποθετήσεις σας.
Εισαγάγετε το "volos-fans.com" στο πλαίσιο εισαγωγής κειμένου και πατήστε Αποθήκευση.
Αυτό ήταν!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα ,απορία, ή εναλλακτική λύση απευθυνθείτε στο volosfans@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...