Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Η «τζούφια» βόμβα του Μαχλά...

Ο Νίκος Μαχλάς έχει αποδείξει αρκετές φορές πως για παράγοντας δεν κάνει.
Ο κύριος Μαρακάκη αποδεικνύει πως καλύτερα για όλους αλλά και γι'αυτόν θα ήταν να επιστρέψει στα τηλεπαιχνίδια.
Το VolosFans αποκαλύπτει πως «στήθηκε» η υπόθεση Μπουλούτ στην οποία θύμα είναι ο ίδιος ο Τούρκος διεθνής.


Όταν ο Ερόλ Μπουλούτ έκανε το λάθος να ξεστομίσει την ατάκα «Μα πως δεν παίρνουμε άδεια για χρέη που εκκρεμούσαν,κι εγώ έχω δικαστήριο που εκκρεμεί με τον Βόλο....», ο Νίκος Μαχλάς αποφάσισε σαν μια τελευταία απελπισμένη κίνηση πανικού να κατασκευάσει ένα ανύπαρκτο σενάριο.


Με την απλοϊκή του σκέψη του βέβαια σκοπός δεν ήταν να δημιουργήσει πρόβλημα στον Ολυμπιακό Βόλου,αλλά σαν το κακομαθημένο παιδάκι που το βάζει η δασκάλα τιμωρία,να βροντοφωνάξει:«Γιατί κυρία εγώ,αφού και ο Γιωργάκης μασούσε τσίχλα...».


Βέβαια άλλο το δημοτικό σχολείο, άλλο το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Χωρίς να εξεταστεί καμία νομική παράμετρο της δήθεν..ομολογίας του παίκτη,ο Ερόλ «σύρθηκε» στον συμβολαιογράφο και υπέγραψε μια βεβαίωση την οποία τα αφελή ΜΜΕ παρουσίαζαν την Τρίτη ως....αποκλειστικό «ντοκουμέντο» φωτιά!!
Με 100 ευρώ συμβολαιογραφικά θα μπορούσε οποιοδήποτε να υπογράψει ένα τέτοιο «χαρτάκι» πως του χρωστά λεφτά ο Ολυμπιακός ή και η Μπαρτσελόνα ακόμα...


Το γεγονός πως απώτερος στόχος ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου του Αχιλλέα Μπέου,του...«αγαπημένου» παιδιού των αθηναϊκών ΜΜΕ, φάνταζε στο μυαλό του Μαχλά ως ιδανικό σενάριο,αφού ήξερε πως το τυράκι θα το «τσιμπούσαν» αρκετοί καλοθελητές δημοσιογράφοι,οι οποίοι όταν ακούνε το όνομα Αχιλλέας η υπόφυση τους πλημμυρίζει με ορμόνες ηδονής και κακεντρέχειας συνάμα.
Ο συμπαθέστατος δικηγόρος-φωτομοντέλο μάλλον θα πρέπει να επιστρέψει στην διαφήμιση των  σώβρακων και εσωρούχων,αφού αγνοεί βασικούς κανόνες αδειοδότησης των ομάδων της Σούπερ Λίγκας.


Έτσι το γεγονός πως ο πελάτης του υπέγραψε έγγραφα πως δεν του οφείλονταν..ευρώ από τον Ολυμπιακό και πως επέλεξε μέσω πολιτικών δικαστηρίων  να διεκδικήσει 3 «μηνιάτικα»,μπορεί για τον Μαρακάκη να αποτελεί λεπτομέρεια,αλλά για την αθλητική δικαιοσύνη είναι μείζονος σημασίας.

Η δικηγορική ικανότητα του δικηγόρου-φωτομοντέλου-συνοδού της κυρίας Ράπτη φαίνεται αν κάποιος απομονώσει φράσεις του τύπου:«Έχει βουίξει ο τόπος ότι χρωστάνε λεφτά στον Μπουλούτ » και...«Ένας νομικός ή ένας δικαστής στα πολιτικά δικαστήρια με κλειστά τα μάτια θα έλεγε ότι υπάρχει ακυρότητα σε όλο το Πρωτάθλημα».


Το ζήτημα είναι όμως πως με την παραπάνω κίνηση η οποία,επ' ουδενί δεν πρόκειται να δώσει άδεια στον ΟΦΗ ή να δημιουργήσει πρόβλημα στον Ολυμπιακό Βόλου,καίγεται ένας παίκτης.


Συνήθως μισθοδοτικές διαφορές στα πολιτικά δικαστήρια τελειώνουν με συμβιβασμούς.«Θες 50,τα χαρτιά λένε πως σου χρωστάω 10 πάρε 15 και είμαστε όλοι χαρούμενοι..
Στην περίπτωση του Ερόλ όμως ο παίκτης προφανώς θα επωμιστεί μέχρι δεκάρας ακόμα και τα δικαστικά έξοδα του πλημμελειοδικείου.Και άντε ο Μαχλάς ο οποίος σε λίγο καιρό θα κρύβεται στις σπηλιές του Ψηλορείτη να πούμε πως δεν νοιάζεται....Ο δικηγόρος του παίκτη πως «μπήκε» σε αυτό το τριπάκι;
Η απάντηση πως ο δικηγόρος του deal θέλησε να πάρει λίγο δημοσιότητα ελέω Μπέου και Ολυμπιακού Βόλου,ίσως κάποιους να καλύπτει....
Άβυσσος η ψυχή της τηλεπερσόνας άλλωστε!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...