Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ο Δήμος Βόλου δεν πρέπει να μείνει αδιάφορος...


Επερώτηση με θέμα το Πανθεσσαλικό Στάδιο κατέθεσε ο Γ.Μουλάς προς την δημοτική αρχή Βόλου.
Η επικαιροποίηση της εγκατάλειψης του Σταδίου από την ΠΑΕ του Ολυμπιακού πρόκειται να απασχολήσει το επόμενο δημοτικό συμβούλιο,χωρίς πάντως να αναμένονται θεαματικές αποφάσεις με εξαίρεση ίσως την καθαριότητα του περιβάλλοντος χώρου.
Διαβάστε την ερώτηση του δημοτικού συμβούλου.


Προς τον Πρόεδρο
Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου

«Σας είναι γνωστά τα προβλήματα, που υπάρχουν και τα οποία καθημερινά μεγεθύνονται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η εγκατάλειψη του Πανθεσσαλικού από τα Ολυμπιακά Ακίνητα και από την Πολιτεία φαίνεται θα γίνει μεγαλύτερη. Το ολυμπιακό αυτό έργο, κόσμημα για το Βόλο, θα οδηγηθεί στην φθορά και την καταστροφή, με αποτελέσματα ανάλογα άλλων μεγάλων έργων όπως το ΕΑΚ Βόλου και τα κτίρια της Λαχαναγοράς.

Αν και ο Δήμος Βόλου δεν συμμετέχει στη διοίκηση και την διαχείριση του Πανθεσσαλικού, δεν πρέπει να παραμείνει αδιάφορος στο γεγονός αυτό. Τούτο γίνεται επιτακτικότερο, αν ληφθεί υπ’ όψη, ότι το καλοκαίρι αρχίζει η ευρωπαϊκή εκπροσώπηση του Ολυμπιακού Βόλου ενώ τέλος Αυγούστου θα αρχίσει το πρωτάθλημα της Σούπερλίγκ (Superleague). Επίσης, καμία  αθλητική ή άλλη εκδήλωση θα μπορεί να φιλοξενηθεί στο Στάδιο.

Ερωτάται η Δημοτική Αρχή: Θα ασχοληθεί με αυτό το σοβαρό πρόβλημα το ταχύτερο δυνατόν ώστε να ευρεθεί λύση έγκαιρα;»

Ο ερωτών Δημοτικός Σύμβουλος

Γιώργος Μουλάς




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...