Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Το καρέ των υποψηφίων προπονητών:Αλήθειες και μύθοι...

Το γεγονός πως ο Αχιλλέας Μπέος χειρίζεται αποκλειστικά το θέμα προπονητή,δυσκολεύει την δουλειά των δημοσιογράφων,οι οποίοι προσπαθούν ουσιαστικά να μαντέψουν τον διάδοχο του Μάκη Κατσαβάκη στον πάγκο του Ολυμπιακού.
Διαβάστε τα ονόματα που «έπαιξαν»,«παίζουν» αλλά και δύο νέες περιπτώσεις που προκύπτουν από πληροφορίες μας.
Το πρώτο όνομα που ακούστηκε έντονα για τον Ολυμπιακό Βόλου ήταν ο Χουάν Μανουέλ Λίγιο, ο οποίος βρέθηκε ένα βήμα από τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου.Ο 45χρονος προπονητής παρακολούθησε στις 17 Απριλίου από τις εξέδρες του Πανθεσσαλικού, το παιχνίδι των Ερυθρολεύκων με τον Παναθηναϊκό. Παρά την κατ' αρχήν συμφωνία, στην πορεία προέκυψαν προβλήματα μάλλον...οικονομικής φύσεως.Ο προπονητής ακόμα πάντως δεν έχει βρει ομάδα.Πληροφορίες μιλάνε πως ο Λίγιο άφησε τον Αχιλλέα Μπέο σε αναμονή,κάτι που ανάγκασε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να απευθυνθεί αλλού.


Έπειτα ήρθε ο Όλτρα...Ο Ολτρα ανέλαβε την Αλμερία στα τέλη Νοεμβρίου αντικαθιστώντας τον Λίγιο και οδήγησε την ομάδα στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ισπανίας. Στις 5 Απριλίου η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων. Η πρόταση της Λα Κορούνια στον Καταλανό ήταν η αιτία που ο Όλτρα δεν κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού.


Το όνομα του Juan Carlos Mandia μπορεί να γράφτηκε αλλά κατά πληροφορίες μας δεν απασχόλησε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.


Ο επόμενος Ισπανός που είδε το φως της δημοσιότητας ήταν ο Michel.Η μη ανανέωση του συμβολαίου του από την Χετάφε,δημιούργησε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Βόλο που μάλλον δεν είναι απλά φιλολογικό!


Το ταξίδι του Αχιλλέα Μπέου στο Βέλγιο «φούντωσε» φήμες για πρόταση του προέδρου στον Ολλανδό προπονητή της Μονς Ντένις Φαν Βάικ,αλλά μετά από λίγες ώρες ο ίδιος διέψευσε πως δέχτηκε πρόταση ουδέποτε,κάτι που συμφωνούσε απόλυτα με τις δικές μας πηγές.




Σημερινό δημοσιευμα της Εξέδρας μιλάει για τον Βιθέντε Μιρ Αρνάου.
Ο 43χρονος τεχνικός συνεργάστηκε τη φετινή σεζόν με τη Βαλένθια Μεστάγια  που αγωνίζεται στην δ΄κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν από τη θητεία του στη δεύτερη ομάδα των «Νυχτερίδων» κάνουν λόγο για έναν ανερχόμενο προπονητή που δουλεύει μέχρι τώρα με μικρές ηλικίες παικτών. Εχει διαταλέσει τεχνικός στην ομάδα Νέων της Μπενιντρόμ (2004), στη δεύτερη ομάδα της Τορελιάνο (2005-07), στη β' ομάδα της Αλικάντε (2007-09) και φέτος στη Βαλένθια Μεστάγια.


Οι πληροφορίες του VolosFans πάντως στρέφουν το ενδιαφέρον του Μπέου και σε άλλη χώρα εκτός Ισπανίας.Ο πρόεδρος της ομάδας φέρεται να έχει κάνει την πρώτη επαφή με τον πρώην τεχνικό της Καβάλας Χένρικ Κάσπερτσακ.Η επαφή ήταν καθαρά διερευνητική κάτι που σημαίνει πως ο Αχιλλέας Μπέος δεν έχει ακόμα καταλήξει και δεν αποκλείεται να καταπλήξει τους πάντες,φέρνοντας όνομα που δεν έχει καν ακουστεί από κανένα ΜΜΕ.


Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της μυστικοπάθειας επί συγκεκριμένου θέματος,ακόμα και το «δεξί» χέρι του Αχιλλέα Μπέου,ο Τάκης Γιαννόπουλος,δεν έχει ιδέα για την τελική απόφαση του μεγαλομετόχου.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...