Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Δεν πληρώνω,δεν πληρώνω....

To άρθρο του οπαδικού leoforos.gr ουσιαστικά το προανήγγειλε.
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν σκοπεύουν να πληρώσουν στον Βόλο..

Το γεγονός μάλιστα πως στο συγκεκριμένο site εργάζονται, ο Θεός να τους κάνει,δημοσιογράφοι είναι ακόμα πιο ανησυχητικό..

Το άρθρο που μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ, αφήνει εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί πως ο Βόλος θα ξαναζήσει μέρες βαρβάρικων επιδρομών, παρόμοιες με αυτές του Γενάρη.Αν διαβάσει κανείς τα σχόλια παρακάτω απλά επιβεβαιώνει την αρχική εντύπωση.

Να υπενθυμίσουμε πως τα επεισόδια με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ έγιναν γι'αυτό ακριβώς τον λόγο.ΠΑΕ και αστυνομία πάντως γνωρίζουν πλέον πως να αντιμετωπίσουν παρόμοιες καταστάσεις.Το πάθημα έγινε μάθημα και για την διοίκηση η οποία ουσιαστικά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ καρπώθηκε μόλις 2000 εισιτήρια από τους 3500 εκδρομείς του ΠΑΟΚ.

Σαφώς τα υπόλοιπα στοιχεία του αθηναϊκού άρθρου τα αφήνουμε ασχολίαστα αφού μάλλον απευθύνεται  σε κρετίνους.Απλά να σημειώσουμε πως διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι την υποτιθέμενη δυναμική του τοπικού συνδέσμου στην...«μεγαλειώδη» υποδοχή που επιφύλαξαν 22 άντρες και 19 γυναικόπαιδα στον Ξενία,από όπου και η παραπάνω φωτογραφία....  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...