Κυριακή 19 Απριλίου 1998

Τι είναι η Paypal




Η PayPal είναι ένας παγκόσμια αποδεκτός τρόπος ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Είναι ο ασφαλέστερος και ευκολότερος τρόπος αποστολής και λήψης χρημάτων στο διαδίκτυο χωρίς να γίνονται γνωστά τα στοιχεία Πιστωτικών ή Χρεωστικών Καρτών ή Τραπεζικών Λογαριασμών ή άλλες οικονομικές πληροφορίες των χρηστών.

Λειτουργεί όπως ένας Τραπεζικός Λογαριασμός.

Μπορείτε να στείλετε χρήματα, να λάβετε χρήματα στον Τραπεζικό σας Λογαριασμό και φυσικά να κάνετε αγορές.


Για αγορές αγαθών ή/και υπηρεσιών ή δωρεές:
Χρησιμοποιώντας την PayPal μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας απευθείας την πιστωτική ή την χρεωστική σας κάρτα χωρίς να φοβάστε τίποτα.

Με την PayPal κάνετε τις αγορές σας χωρίς να αποκαλύπτετε τον αριθμό της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, τον αριθμό του Τραπεζικού σας Λογαριασμού ή άλλες οικονομικές σας πληροφορίες.

Η PayPal είναι αποδεκτή από εκατοντάδες χιλιάδες εμπόρους σε όλο τον κόσμο και δεν υπάρχει καμμία επιπλέον χρέωση για τη χρήση του.



Ασφάλεια συναλλαγών και προστασία των ευαίσθητων πληροφοριών:
Χρησιμοποιώντας state-of-the-art κρυπτογράφηση, με την Pay Pal, τα στοιχεία σας δεν είναι διαθέσιμα σε άλλους.

Χρησιμοποιώντας CVV2 ελέγχους, με την PayPal, ματαιώνεται η κλοπή ταυτότητας.




Σελίδα δωρεάς της PayPal.



















Ενδεικτικά αναφέρονται κάποια από τα μέτρα που λαμβάνονται έτσι ώστε να προστατευθούν οι ηλεκτρονικές σας συναλλαγές:




Για την ταυτοποίηση των χρηστών, χρησιμοποιείται ένας προσωπικός κωδικός εισόδου, μοναδικός για κάθε χρήστη, σε συνδυασμό με ένα Email που έχει δηλώσει ο χρήστης κάτα την πρώτη του είσοδο. Ο συνδυασμός αυτών των δύο επιτρέπει στον χρήστη αρχικά την πρόσβαση και στη συνέχεια τη διενέργεια συναλλαγών.


Οι προσωπικοί κωδικοί χρήστη μπλοκάρονται μετά από συνεχόμενες λανθασμένες προσπάθειες εισαγωγής στο σύστημα, καθώς οι συνεχείς λανθασμένες προσπάθειες θεωρούνται ύποπτες.


Κατά τη διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών, τα στοιχεία καταχωρούνται αποκλειστικά και μόνο στο περιβάλλον της PayPal.




Οι ιστοσελίδες της PayPal είναι πιστοποιημένες από έναν ανεξάρτητο παροχέα πιστοποίησης (Trusted Third Party).
Η PayPal έχει επιλέξει την εταιρία Verisign (κορυφαίο ανεξάρτητο παροχέα πιστοποίησης) ως πάροχο πιστοποίησης της ταυτότητάς του στο διαδίκτυο.




Η ολοκλήρωση μιας συναλλαγής επιτρέπεται μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο, μετά τη λήξη του οποίου το σύστημα αποσυνδέει τον χρήστη αυτόματα.




Η PayPal χρησιμοποιεί πρωτόκολλο επικοινωνίας SSL (Secure Sockets Layer) και μαζί με την κρυπτογράφηση στα 256bit, εξασφαλίζει την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω διαδικτύου. Η κρυπτογράφηση με 256bit σημαίνει ότι υπάρχουν 256 πιθανά κλειδιά που χρησιμοποιούνται για την κρυπτογράφηση των μηνυμάτων από τον Explorer στο server της PayPal. Για αυτό το λόγο, η κρυπτογράφηση στα 256bit θεωρείται πρακτικά αδύνατο να παραβιαστεί. Μπορείτε να αναγνωρίσετε εάν η σελίδα στην οποία βρίσκεστε είναι ασφαλής, καθώς το πρωτόκολλο που εμφανίζεται με την διεύθυνση της μετατρέπεται από «http» σε «https» και εμφανίζεται παράλληλα και το χαρακτηριστικό εικονίδιο με το λουκέτο στο κάτω μέρος της σελίδας.


Η πρόσβαση στους servers της PayPal προστατεύεται από τελευταία τεχνολογία Firewall, η οποία επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών, απαγορεύοντας παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες σε μη αναγνωρισμένους χρήστες.


Πάνω από 1.000 εργαζόμενοι είναι σήμερα αφοσιωμένοι στο να κάνουν την PayPal ασφαλή.


Γιατί είναι ασφαλής η PayPal:


Επειδή όλες οι σελίδες της είναι κρυπτογραφημένες, πράμα που σημαίνει πως κανένας δεν μπορεί να υποκλέψει τα στοιχεία μας.


Σίγουρα δεν μπορεί;


Σίγουρα! Αλλά για να το καταφέρει κάποιος θα πρέπει να έχει 100 υπολογιστές και 2-3 χρόνια στη διάθεσή του.


Δε σας πιστεύω. Φοβάμαι!


Οκ. Τότε μην ξαναβγείς από το σπίτι σου. Πιο μεγάλη πιθανότητα υπάρχει να σε χτυπήσει κάποιος μεθυσμένος οδηγός την ώρα που περπατάς ανέμελα στο πεζοδρόμιο, παρά να σε κλέψει κάποιος στην PayPal !
Αν θες περαιτέρω ασφαλιστικές δικλείδες χρησιμοποίησε προπληρωμένη πιστωτική κάρτα για την συναλλαγή σου μέσω της paypall.



Για αρχίσεις την διαδικασία δωρεάς κάνε κλικ ΕΔΩ!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...