Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Έκανε «καινούριο» το ορφανοτροφείο

Από το Ορφανοτροφείο Βόλου ξεκίνησαν οι φιλανθρωπικές δράσεις που είχε εξαγγείλει το προηγούμενο χρονικό διάστημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Σήμερα Σάββατο ολοκληρώθηκαν όλες οι εργασίες στο εξωτερικό και εσωτερικό του κτιρίου με την βοήθεια εθελοντών, χορηγών της ομάδας, της βοήθειας των ατόμων της ίδιας της διοίκησης αλλά και των εργαζομένων στην ΠΑΕ.

Όπως επισήμανε το μέλος της διοίκησης Γιώργος Ραΐδης την προηγούμενη Τετάρτη βρέθηκαν στο Ορφανοτροφείο και κατέγραψαν τα προβλήματα που χρειάζονταν αποκατάσταση ώστε να αγοραστούν τα απαραίτητα υλικά αλλά και να συγκροτηθούν τα κατάλληλα συνεργεία.

Από χθες Παρασκευή ξεκίνησαν πυρετώδεις εργασίες οι οποίες ολοκληρώνονται σήμερα και συγκεκριμένα έγινε: συντήρηση όπου χρειαζόταν, βάφτηκαν οι τοίχοι στις αίθουσες και τους κοινόχρηστους χώρους, έγινε ηλεκτρολογική εγκατάσταση στην αίθουσα της πληροφορικής ενώ τοποθετήθηκε και δίκτυο internet όπως επίσης η επιχείρηση Νάνος Νίκος τοποθέτησε στην αίθουσα και κλιματιστικό καθώς δεν υπήρχε θέρμανση. Παράλληλα όλες τις ξυλουργικές εργασίες που χρειάστηκαν καθώς και την επισκευή των κουφωμάτων ανέλαβε η επιχείρηση των αδελφών Σιούρα οι οποίοι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα τοποθετήσουν και 10 φοριαμούς.

Στο Ορφανοτροφείο βρέθηκε και η Β' ΠΑΕ με το τεχνικό τιμ με την βοήθεια των οποίων εξωραΐστηκε ο εξωτερικός χώρος (κλάδεμα κλπ) ενώ σε όλες τις εργασίες βοήθησαν και μέλη των Austrian Boys.

Σε δεύτερη φάση, και πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, η επιχείρηση Εμμανουήλ θα αντικαταστήσει και τα φθαρμένα ρολά.

Τέλος πρέπει να αναφερθεί πως επόμενος "στόχος" της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου είναι το κτίριο της ΕΛΕΠΑΠ στα Αστέρια με τον κ. Ραΐδη να διευκρινίζει ότι ήδη έχουν έρθει σε επαφή με το Ίδρυμα και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν και εκεί εργασίες αποκατάστασης όπου χρειάζεται.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...