Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Ζημιωθήκαμε οικονομικά και αγωνιστικά

Το ρεπορτάζ του VolosFans για την αποχώρηση του Πινάρες επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της βολιώτικης ΠΑΕ, Γιώργος Βαρούτσικος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 89,5.


Ο πρόεδρος της ομάδας είπε:

Για το πως ξεκίνησε όλη η ιστορία με τις τάσεις φυγής του Χιλιανού:

«Παρουσιάστηκε στα γραφεία κλαίγοντας σχεδόν διότι υπήρχε πρόβλημα προσαρμογής της γυναίκας του και των παιδιών του στην πόλη του Βόλου. Η γυναίκα του δεν μπορούσε να προσαρμοστεί, είχε θέμα συνεννόησης με τη γλώσσα και μας ζήτησε εναγωνίως να λυθεί το συμβόλαιο του και να φύγει.Όπως καταλαβαίνετε έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία. Μας είχαν πλησιάσει και ομάδες της Σούπερ Λϊγκας για τον παίκτη. Ήταν ένας πολύ καλός παίκτης που είχε μπει στο στόχαστρο. Το πρόβλημα ήταν σοβαρό και δεν μπορούσε να μείνει μέχρι τα Χριστούγεννα όπως του ζητήσαμε.»

Για το κενό που αφήνει:

«Ήδη κοιτάμε μπροστά, ερευνούμε τι θα κάνουμε στη μεταγραφική περίοδο. Μιλήσαμε με τον κόουτς και ήταν καθησυχαστικός ότι θα βρεθεί λύση

Για την οικονομική ζημιά που έπαθε η ομάδα από τη φυγή του:

«Οικονομικά η ομάδα έχει χάσει. Είχε πληρωθεί πάνω από το μισό του συμβόλαιο. Ζημιωθήκαμε και οικονομικά και αγωνιστικά. Ο παίκτης την Κυριακή φεύγει, η γυναίκα του δεν ήθελε ούτε λεπτό παραπάνω. Τώρα αλλάζουμε λίγο προσανατολισμούς, όχι ότι δεν είχαμε ήδη σχέδιο και κοιτάμε πως θα κινηθούμε.»

Για την αναβολή:

«Η κατάσταση πλέον είναι αυτό που συμβαίνει στην ουσία συμβαίνει  και στο ποδόσφαιρο. Είναι μια κατάσταση που έπρεπε να έχει λυθεί εδώ και χρόνια.
Δεν φταίω το ποδόσφαιρο και η κοινωνία να γίνεται έρμαιο κάποιων καταστάσεων.
Για μας πάντως είναι καλύτερα που δεν παίξαμε γιατί ο προπονητής θα μοντάρει καλύτερα την ομάδα.»




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...