Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Νταγιάν σε...hard rock έκδοση!

Την περίπτωση του Ισραηλινού επιθετικού θυμίζει η αποχώρηση Πινάρες.
Για ακόμα μία φορά ένας ξένος παίκτης που φέρνει μαζί την οικογένειά του αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.
Ο λόγος και πάλι η αφόρητη πίεση που δέχτηκε από την σύζυγό του που δεν ήθελε να μεγαλώσει τα τρία της παιδιά σε ένα «ξένο» περιβάλλον ,όπως θεωρούσε την Ελλάδα.

Η συγκεκριμένη περίπτωση πάντως έφτασε στα άκρα,αφού η αντιπαράθεση του ζευγαριού τους «έφτασε» ένα βήμα πριν από απρόβλεπτες καταστάσεις.

Από την πρώτη στιγμή που εγκαταστάθηκε η οικογένεια Πινάρες στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου στην οδό Κουντουριώτου φάνηκε η αδυναμία προσαρμογής τους.

Η Χιλιανή οικογένεια αδυνατούσε να συνεννοηθεί για τα βασικά αφού ο ίδιος ο Σεζάρ μιλούσε μόνο κάποιες λίγες λέξεις Αγγλικών ,ενώ η γυναίκα του δεν καταλάβαινε απολύτως τίποτα εκτός της μητρικής της γλώσσας.Αυτό πολύ γρήγορα την απομόνωσε ,αφού απλές καθημερινές πράξεις όπως να πληρωθεί κάποιος λογαριασμός ή αν αγοραστεί ψωμί από το απέναντι αρτοποιείο μετατρεπόταν σε...περιπέτεια «παντομίμας» και αρκετές φορές ήταν αδύνατες.

Η συζυγική πίεση για επιστροφή σε χώρα ισπανόφωνη άρχισε προ μηνός με το τελευταίο διάστημα να γίνεται αφόρητη και τον ποδοσφαιριστή να προχωρά στην αντι-επαγγελματική λύση του συμβολαίου του σε μία χρονική στιγμή κρίσιμη για την ομάδα την οποία αφήνει ξεκρέμαστη.

Για να φτάσει σε αυτό το σημείο βέβαια χρειάστηκε ένας «βιβλικός» καυγάς που «σήκωσε» την πολυκατοικία που διέμενε στο «πόδι» ,ενώ χρειάστηκε ακόμα και η παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πράγματα.Μάλιστα την επόμενη ημέρα η σύζυγος του παίκτη πήρε τα παιδιά τους και εγκατέλειψε την Ελλάδα.

Ο παίκτης που αποτελούσε την ραχοκοκαλιά της ομάδας πρόλαβε 9 συμμετοχές με 776 λεπτά παιχνιδιού σε πρωτάθλημα και κύπελλο με μία ασίστ.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...