Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2013

Με Άρη για φιλανθρωπικό σκοπό

μ.ε:
Φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα είναι η εκδήλωση του πατρικού σωματείου Α.Σ.Ολυμπιακός Βόλου ,στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και το φιλικό με τον Άρη.


Η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά τον κοινωνικό ρόλο που διαδραματίζει αποφάσισε την διοργάνωση εκδήλωσης φιλανθρωπικού χαρακτήρα την ΚΥΡΙΑΚΗ 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 στο Πανθεσσαλικο Στάδιο.

Η εκδήλωση θα γίνει για ενίσχυση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ 1937 ,των απόρων της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού και του Ορφανοτροφείου Βόλου.
Η αγορά των τροφίμων θα γίνει αποκλειστικά από εταιρείες και παραγωγούς που δραστηριοποιούνται στο Βόλο και τον Νομό Μαγνησίας.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει Ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και του Άρη Θεσσαλονίκης και θα ακολουθησει  πλούσιο μουσικό Πρόγραμμα με γνωστούς Καλλιτέχνες.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις  Διοικήσεις  του Ολυμπιακού Βόλου και του Άρη Θεσσαλονίκης καθώς και τους Καλλιτέχνες που αποδέχτηκαν την πρόσκληση μας να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και να  βοηθήσουν  την προσπάθεια μας.     

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...