Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Ακόμα ψάχνεται...

Μπορεί δημοσιεύματα να έφερναν τον Ολίβα να βρίσκεται στην Αθήνα με το στυλό στο χέρι,η αλήθεια όμως ήταν εντελώς διαφορετική.
Ο τέως επιθετικός της β ομάδας της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έφυγε ποτέ από την Ισπανία και ουδέποτε πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις στην Αθήνα,αφού στον Ολυμπιακό αλλάξαν γνώμη.

Έτσι ενώ οι οι επαφές που είχαν προηγηθεί, έδειχναν πως το μοναδικό που απέμενε για να «ντυθεί» στα ερυθρόλευκα ο Ισπανός ήταν τα εισιτήρια για Αθήνα, αυτά δεν έφτασαν ποτέ στα χέρια του 24χρονου.

Έτσι ο Ολυμπιακός παραμένει με έναν και μοναδικό σέντερ φορ ,τον Γκέσιο, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν θα αποκτηθεί κάποιος.
Μάλιστα το νέο όνομα που....«ακούγεται στην πιάτσα» είναι αυτό του Κιρόφσκι.(διαβάστε την δημοσίευση στο goalpost...ΕΔΩ!).Bέβαια ο Σκοπιανός επιθετικός  έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας από τις 15/07  και σαφώς δεν πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα.

Αν πάντως δεν πραγματοποιηθεί και η μεταγραφή του Μπούστο,ίσως μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να δούμε περισσότερες από μία μεταγραφές.
Στο συγκεκριμένο ζήτημα μάλιστα πήραν θέση και οι αναγνώστες του VolosFans μέσω της τελευταίας δημοσκόπησης που έληξε προ ολίγων ημερών.

Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε...ΕΔΩ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...