Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Χωρίς τέσσερις με Καρδίτσα!

Σαχινίδης ,Γιακουμής ,Σάββας και Σερτζίνιο έμειναν εκτός αποστολής για τον αγώνα του Σαββάτου με την Καρδίτσα.
Η αποστολή αποτελείται από τους:
Παλιούρα, Πορή, Παπουτσογιαννόπουλο, Μπουτζίκο, Νόνη, Παπαϊωάννου, Οικονομόπουλο, Πίντο, Μαργαρίτη, Ναζίμ, Κόλα, Ρόκα, Λώττα, Πατσή, Καναβό, Ευθυμιάδη, Σκοπελίτη, Ζγκούρη, Καμπλιώνη και Φλίγκο.

Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων του παιχνιδιού:

Η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο αυτό το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018, στις 15:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι τιμές εισιτηρίων ανά κατηγορία είναι οι εξής:

-Τιμή εισόδου: 10€

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει στο σύνολο της από την 2η πεζογέφυρα. Υπενθυμίζουμε επίσης, ότι μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold μπορούν να εισέλθουν από την κεντρική είσοδο του Σταδίου κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.


Αυτό το Σάββατο , όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα! Φωνάζουμε για τους παίχτες μας, φωνάζουμε για την ομάδα μας!

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι Μπουρουζίκας ,Πατέτσος και Μπουρονίκος από την Λάρισα.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...