Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Πάιξε FIFA με την Ολυμπιακάρα!

Για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα Public Βόλου,από τον Ολυμπιακό Βόλου την Τετάρτη 12/12/18 στις 17:00 ενημερώνουν με ανακοίνωσή τους οι ερυθρόλευκοι.


 Αναλυτικά:

«Παίξε FIFA 19 με τον Ολυμπιακό Βόλου στο κατάστημα Public Βόλου.

Γίνε εσύ ο πρωταθλητής στον διαγωνισμό FIFA 19, που διοργανώνει ο Ολυμπιακός Βόλου σε συνεργασία με το κατάστημα Public Βόλου.

Δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

-ακολούθησε την επίσημη σελίδα Ολυμπιακός Βόλου-Ποδοσφαιρικό τμήμα στο facebook,

-κάνε comment τη λέξη FIFA κάτω από τον διαγωνισμό εδώ,

-κοινοποίησε τον διαγωνισμό,

-δηλώσεις συμμετοχής έως 10/12/18.

Γίνε εσύ ένας από τους τυχερούς που θα παίξουν μαζί με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου και διεκδίκησε την 1η θέση στην ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα Public Βόλου, Όγλ 28, την Τετάρτη 12/12/18 στις 17:00.

Οι τρεις φιναλίστ θα κερδίσουν από έναν τίτλο FIFA 19, ενώ ο πρωταθλητής θα κερδίσει και μία επίσημη εμφάνιση του Ολυμπιακού Βόλου με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών.

Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο δημοσιογράφος Ευθύμης Χούτας.

Η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στην Κιβωτό του Κόσμου, έναν εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού. Από σήμερα έως και την ημέρα της εκδήλωσης θα υπάρχει ειδικό κουτί στο κατάστημα Public, Όγλ 28, όπου ο καθένας μας θα μπορεί να συνδράμει οικονομικά, συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση του σπουδαίου έργου του οργανισμού».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...