Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Στα χέρια του κόσμου ο Ολυμπιακός!

Συντέντευξη στον SporFm Βόλου έδωσε ο Περικλής Αμανατίδης.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η επιτυχία ενός προπονητή έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές του ,τον πρόεδρο της ομάδας ,την διοίκηση και πολλά άλλα. ΄Ηρθα στον Ολυμπιακό όταν μου παρουσιάστηκε ένα πλάνο συγκεκριμένο και μου αναλύθηκε ο στόχος.Προσπαθώ να πείσω τους παίκτες για αυτόν τον στόχο.Είναι κάτι που μου αρέσει και το θεωρώ πρόκληση.Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι ομάδα Γ΄Εθνικής ,κάπως αλλιώς την έχω στον μυαλό μου ,λόγω ονόματος ,λόγω της πόλης που έχω ζήσει των εγκαταστάσεων ,των συνθηκών.
Στην διαχείριση του ρόστερ παίζει ρόλο η ποιότητα των παικτών.Αν υπάρχει βάθος είναι πιο δύσκολη αλλά και κάτι πιο ωραίο.Προτιμώ να παίρνω δύσκολες αποφάσεις και να αφήνω έναν ποιοτικό παίκτη εκτός ενδεκάδας ,παρά να μην έχω παίκτες να βάλω.Ο πρωταθλητισμός έχει σκληρές αποφάσεις και οι παίκτες μας το γνωρίζουν.Πρέπει να μάθεις να παίζεις όλους του ρόλους.Τόσο να είσαι στην πρώτη γραμμή ,όσο και ανά πάσα στιγμή να είσαι έτοιμος να μπεις από πίσω και να βοηθήσεις.

Τα παιχνίδια τα κάνουν εύκολα οι παίκτες μας.Υπάρχουν ομάδες πιο δυνατές όπως η Νίκη.Πρέπει να το αποδεχτούμε και να βλέπουμε την αλήθεια και την πραγματικότητα.Τα παιχνίδια είναι θέμα στιγμής του παίκτη.Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα.Σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι.Το έχουμε κάνει σε πρωτάθλημα και κύπελλο..

Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα με ιστορία και κόσμο.Είμαστε εντυπωσιασμένοι από την στήριξη.Ο κόσμος συμμετέχει στην πορεία της ομάδας .Η ομάδα είναι στα χέρια του...την έχει κάνει δική του.Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα αναλάβει την υπόθεση της αναγέννησης της ομάδας σιγά σιγά ο ίδιος.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...